Sociální sítě
Nahoru

Pro pleť bez chybičky

Stoprocentní bio květinové vody (neboli hydroláty) dokonale připraví pleť pro další péči. Vznikají nejšetrnější parní destilací lístků a květů bylin s výjimečnými regeneračními a aromaterapeutickými účinky.

Česká značka Saloos nabízí tři typy: zklidňující heřmánek, hojivý vilín a magickou neroli. Všechny jsou plné bioaktivních látek, přírodních vosků a jemných esenciálních olejů. Extra jemný rozprašovač umožňuje snadnou aplikaci a vytváří příjemnou osvěžující mlhu.

Zklidňující přírodní tonikum s heřmánkem

Heřmánek lékařský, tradiční a hojně používaná bylinka s vysokým obsahem chamazulénu, bisabololu, flavonoidů a dalších účinných látek, slouží již po staletí k výrobě léčivých mastí a uklidňujících čajů. Heřmánková pleťová voda se vyznačuje antimikrobiálními účinky, důkladně čistí pleť a přispívá k jejímu zmatnění. Tonizuje, účinně redukuje maz a předchází ucpávání pórů.

100% Bio heřmánková voda, Saloos, 100ml /196 Kč, saloos.cz

Zklidňuje pleť se sklonem k zarudnutí a ekzému, šetrně pečuje o citlivou dětskou pokožku i v místech s opruzeninami. Sladce bylinná vůně vám stejně jako šálek heřmánkového čaje dopřeje pocit báječné relaxace.

Čisticí přírodní tonikum s vilínem

Vilín virginský je exotický keř s výjimečnými vlastnostmi, které si zamilovali již severoameričtí Indiáni. Vysoký obsah tříslovin a flavonoidů z něj dělají ideální produkt pro regeneraci pokožky. Vilínová voda příjemně osvěžuje a dodává vláhu každému typu pleti, navíc reguluje činnost mazových žláz.

100% Bio vilínová voda, Saloos, 100ml/196 Kč, saloos.cz

Díky svým protizánětlivým a stahujícím účinkům je jako stvořena pro mastnou, smíšenou a problematickou pleť. Skvěle pečuje také o vlasy, které zanechává lesklé a zářivé. Má příjemnou vůni, která přináší klid a vnitřní stabilitu.

Vitalizující přírodní tonikum s pomerančovými květy

Vůně z květů hořkého pomerančovníku je natolik výjimečná, že si ji zamilovala princezna Anne Marie z Neroli, po které je pojmenována. Aktivní látky obsažené v této vodě jsou zdrojem cenné energie pro pokožku i mysl. Osvěžují a navracejí vitalitu, pleť také báječně čistí, regenerují, rozjasňují a působí jako prevence proti červeným žilkám.

100% Bio neroli voda, Saloos, 100 ml/196 Kč, saloos.cz

Šetrně pečuje o pokožku po holení a slunění, usnadní rozčesávání vlasů a je skvělým pomocníkem na cestách. Vůně neroli podporuje sebevědomí v období těhotenství a je oblíbená i u dětí.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou