Sociální sítě
Nahoru

Tvoří krása sebevědomí nebo sebevědomí krásu?

Švédský gigant kosmetických technologií bojuje proti zastaralým standardům krásy a hovoří o sebevědomí, rozvoji a podpoře –

FOREO zaměstnává ze 70 % ženy, z nichž zastává až 60 % vedoucí pozice. Tato švédská skintech společnost tak hroutí genderové předsudky a tvoří cestu k rovnosti na pracovišti. Při příležitosti letošního Mezinárodního dne žen FOREO spustilo globální kampaň s názvem „Beauty is a statement“, která zdůrazňuje, že krása je spíše volbou než vlastností.

Ve společnosti FOREO vždy hledáme způsoby jak dát lidem dobrý pocit a podpořit je na cestě za jejich sny a úspěchem. Většina věří, že krása vytváří sebevědomí, my však víme, že právě sebevědomí a jedinečnost jsou to, co vás dělá skutečně krásnou. Tento Mezinárodní den žen chceme dát všem krásným ženám dar sebevědomí, takže poprvé bude naše speciální nabídka zahrnovat LUNA 3 plus, bestseller FOREO, který kombinuje naše tři klíčové technologie: T-Sonic pulzace, Thermo-Tech a mikroproudy,“ vysvětluje Boris Trupcevic, CEO FOREO.

FOREO bude i nadále zastávat krásu i genderové zájmy tím, že bude dělat to, co dělá nejlepší, a to je dávat lidem dar sebevědomí a podporovat je, aby byli skutečně krásnými, předvádějíc svou jedinečnou krásu namísto binární tváře krásy jedné generace,“ říká Trupcevic.

Pokračuje: „Pokud však máte problémy a potřebujete malou pomoc se sebevědomím, naše špičková technologie vám může poskytnout řešení a pohodlí. Až 34 % lidí uvádí, že se v práci cítí nespravedlivě posuzováni v důsledku špatné pleti. Dobrý a neprůstřelný režim péče o pleť je dobrým místem, kde začít.

Švédský gigant v technologiích pro krásu je známý zejména svojí řadou LUNA- světově nejjemnějšími sonickými kartáčky na čištění pleti z toho nejčistšího silikonu. Všechna zařízení z řady LUNA mají jedinečné T-Sonic pulzace, které putují hlouběji do vrstev pokožky, stimulují krevní oběh a dostávají kyslík na povrch, zatímco odstraňují nečistoty zachycené v pórech. LUNA je vybavena měkkými silikonovými štětinami, které zajistí hloubkové a zároveň jemné čištění, přičemž bariéra vaší pokožky zůstane neporušená. Zároveň odstraní až 99,5% nahromaděných toxinů (stopy make-upu, přebytečný kožní maz a odumřelé buňky).

LUNA 3 plus je mikroproudový přístroj na obličej, který poskytuje nejluxusnější vyhřívané čištění pleti a zároveň tonizuje a masíruje vaši pokožku. Zařízení je vybaveno termo technologií prostřednictvím 8 tepelných dotykových bodů, které se zahřívají na optimální čistící teplotu a dodávají tak ještě větší výkon pulsacím T-Sonic. Teplota pro váš dokonalý zážitek z čištění se přizpůsobuje přirozené rovnováze vlhkosti pokožky, zatímco jemné teplo uvolňuje kožní maz zachycený pod povrchem pokožky bez rizika jejího vysušení.

Pokud se chcete dozvědět více o FOREO, nejrychleji rostoucí značce v oblasti kosmetických technologií na světě, a mít aktuální informace, navštivte stránku www.foreo.com nebo sledujte @FOREO_CZ_SK

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.