Sociální sítě
Nahoru

Dictador Generation en Lalique 1976 v baru Cohiba Atmosphere

Prémiový bar Cohiba Atmosphere láká hosty na nepřeberné množství rumů a doutníků. Svou nabídkou patří mezi přední hráče tohoto segmentu. Díky tomu přišla nabídka od společnosti Dictador na uvedení luxusní novinky Dictador Lalique právě zde.

Na celém světě je pouze 300 lahví toho rumu. Uvnitř křišťálové karafy z umělecké dílny Lalique se ukrývá mistrovský blend rumů z roku 1976, který připravil master blender Hernan Parra společně se svým otcem. Cena této lahve činí bezmála 500 000 Kč.

Značka Dictador patří mezi nejlepší investice do alkoholu. Jedná se o kolumbijskou značku světoznámého výrobce rumu, která je v současnosti vyhledávána díky své historii, použití nejkvalitnějších surovin a moderní technologie. Spojení s uměleckou dílnou Lalique vznikla jedinečná křišťálová karafa, která byla inspirována krásou Karibiku.

„Jedná se o opravdu cenný kousek, který není dostupný každému, ale i pouhý pohled je zážitkem. Ti, co k nám dorazí se jen pokochat se nemusí bát, že odejdou bez rumového zážitku. Máme v nabídce téměř 200 druhů rumů a dobrá třetina je exkluzivních, tedy těch, které si pořídíte, ale doma s těžkým srdcem otevřete. Od toho jsme tu my,“ dodává s úsměvem šéfbarman baru Cohiba Atmosphere Martin Libotovský.

Právě on vybírá sortiment rumů a opravdu si na tom dává záležet. Svou kariéru začal v kladenském Zanzibaru, který mu byl dobrou školou téměř deset let. Jeho kroky následně vedly do skvělého baru La Bodeguita del Medio a přes bar Crazy Daisy Martin Libotovský zakotvil v baru Cohiba Atmosphere.

Kromě rumového segmentu jsou v nabídce baru Cohiba Atmosphere také signature koktejly jako Old Columbia, French Spritz, Mariposa Púrpura. Bar se nachází nad vyhlášeným kubánským barem La Bodeguita del Medio. Tedy pokud hledáte tento elitní bar Cohiba Atmosphere, musí vaše kroky směřovat do 1. patra La Bodeguita del Medio.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.