Sociální sítě
Nahoru

Speciální verze Nissan JUKE Kiiro oslavuje partnerství s filmovým Batmanem

Na podporu uvedení limitované edice JUKE Kiiro Nissan utvořil partnerství se společností Warner Bros Pictures, aby podpořil kinematografický debut zcela nového epického filmu The Batman.

Film The Batman, jehož premiéra proběhla v Praze 3. března 2022, je nejočekávanějším filmem roku 2022.

Hlavní role Batmana se tentokrát zhostil Robert Pattison a jako Catwoman uvidíte Zoë Kravitz, dceru Lennyho Kravitze. Ve filmu se mstitel v kápi vydává na cestu od pomsty k naději. My ve společnosti Nissan máme pocit, že Nissan JUKE Kiiro oslavuje cestu za poznáním.

Tuto speciální verzi, jejíž název byl převzat z japonského slova Kiiro, které znamená „žlutý“, představuje nová a velmi moderní barva karoserie Ceramic Grey, která je doplněna o jedinečné zářivě žluté prvky „spiced lemon“ na spodní části předního nárazníku, ve spodní části dveří a na zadním nárazníku.

Tyto barevné záblesky společně dodávají vnějšímu designu modelu JUKE Kiiro dynamiku a provokativní nádech. Dalším poutavým detailem je hliníková úprava hrany předního nárazníku.

Design 19″ kol modelu JUKE Kiiro je převzat z nejvyšší verze Tekna. Disky jsou ale lakovány černou barvou, což mu dodává jedinečný nádech.

Na zrcátkách a okrajích střechy je vidět propracovaný vzor, který bledne, jako by ho vítr nebo rychlost odfoukly směrem k zadní části vozidla.

Uvnitř jsou sedadla čalouněna černou a šedou metalickou koženkou. Kromě toho se na předních a zadních sedadlech objevují záblesky žluté barvy v podobě prošívání, stejně jako na středové loketní opěrce, středové konzoli, předních dveřích a napříč celou kabinou.

Speciální verze JUKE Kiiro bude omezena na pouhých 5000 kusů v celém regionu a navazuje na předchozí speciální verze JUKE Kuro (černá) a Shiro (bílá) první generace JUKE.

Na designu modelu JUKE Kiiro se podílel tým Nissan Design Europe v centru Londýna, kde byly navrženy obě generace modelu JUKE, který je průkopníkem v tomto segmentu, a také další průkopnický crossover značky Nissan, model Qashqai.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.