Sociální sítě
Nahoru

Cartier otevírá novou kapitolu vůně Déclaration s nebývalou svěžestí

Novinka zkomponovaná parfémářkou domu Cartier Mathilde Laurent odhaluje novou podobu vůně Déclaration doprovázenou botanickými akcenty nabitými energií.

Řada Déclaration, jejíž příběh začal v roce 1998, se tak rozšiřuje o novou kořenitou a dřevitou toaletní vodu s elegantním charakterem a intenzivním vyzněním.

Cartier Déclaration Haute Fraîcheur, 100 ml Eau de Toilette ve spreji 1 900 Kč

Nebývalá svěžest obohacuje složky původního složení Déclaration Eau de Toilette a vůně tak opětovně rozkvétá jako přicházející jaro. Cedrové dřevo překypuje mízou, koření se zdá čerstvější a listy citrusů zase zelenější a delikátnější.

Cartier podtrhnul krásu a jednoduchost svěžesti coby dominantního prvku receptury skrze nový zelený odstín ikonického flakonu s moderní siluetou a výbrusem motivu srdce, který ladí s jedinečnou elegancí této vůně.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.