Sociální sítě
Nahoru

Výjimečné chytré hodinky Garmin Epix

Garmin epix jsou chytré GPS hodinky se zářivě jasným AMOLED displejem a dlouhou výdrží. Nabízí všestrannou kombinací sportovních, outdoorových a zdravotních funkcí. Přicházejí s možností duálního ovládání pomocí tlačítek i dotykového displeje a výrazně přesnějším určením pozice u modelů s multiband GPS přijímačem.

Cena Garmin Epix začíná od 21 990 Kč, garmin.cz

Mezi atraktivní funkce patří bezkontaktní platby Garmin Pay, měření zatížení organizmu nebo hladiny tělesné energie Body Battery. Hodinky jsou vybavené vestavěným barometrickým výškoměrem, elektronickým náměrovým kompasem a vysoce citlivým GPS přijímačem se spolehlivým fungováním i v náročných přírodních podmínkách.

Příznivcům sportu změří a podrobně zaznamenají většinu sportovních aktivit, včetně běhu, jízdy na kole, plavání, lyžování nebo například golfu. Díky vysoké odolnosti, dlouhé výdrži a stylovému vzhledu se nemusíte obávat je vzít do náročných podmínek, stejně jako do společnosti. Na jedno nabití vydrží až 16 dní provozu v režimu chytrých hodinek.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.