Sociální sítě
Nahoru

Kylian Mbappé tváří značky Hublot

Jeden z nejlepších světových fotbalistů, Kylian Mbappé, který v současné době hraje ve francouzském klubu Paris Saint-Germain se šťastnou sedmičkou na dresu, se stal novou hvězdou kampaně Hublot.

Tu nafotil multidisciplinární kreativní ředitel Ezra Petronio, kterého s Mbappém a značkou Hublot spojují sdílené hodnoty včetně dlouhodobého respektu ke kreativitě, práci, integritě a touze po dokonalosti.

Fotbalista Kylian Mbappé zažívá vrcholné úspěchy. Je považován za jednoho z nejlepších hráčů světa a mnozí ho vidí jako živé ztělesnění vášně i úspěchu. Zároveň však i jako živoucí důkaz, že sny se mohou proměnit ve skutečnost. Kreativní ředitel Ezra Petronio svým objektivem zachytil jeho dokonalost prostřednictvím nekompromisní, nadčasové ale i současné estetiky, která se vyhýbá okázalosti.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.