Sociální sítě
Nahoru

Bronzové hodinky Mühle Glashütte pro mořeplavce

Zdá se, že se saská rodinná značka Mühle Glashütte vzhlédla v bronzu. Z tohoto velmi zajímavého materiálu, jehož povrch v průběhu času mění barvu a získává speciální patinu vycházející z míst, kde se jejich majitel vyskytoval, vznikla nově třemi sty kusy limitovaná edice hodinek ProMare Go Bronze. Ta navazuje na úspěch dříve uvedených projektů v této pro hodinky nevšední slitině.

ProMare Go Bronze získaly své jméno i svůj individuální charakter z bronzového pouzdra. Jeho střední část, stejně jako vložka obousměrně otočné lunety, byly vyrobeny z hliníkového bronzu, slitiny odolné vůči sladké a slané vodě, která je také materiálem volby pro lodní šrouby luxusních lodí.

Výsledkem je nejen ohromující vzhled, ale navíc to znamená, že materiál pouzdra dokonale ladí s námořní atmosférou těchto nových sportovních hodinek, jejichž název je kombinací latinských výrazů „pro“ a „mare“, které se trefně překládají jako „k moři“.

Další devizou tohoto bronzového pouzdra je, že v průběhu času vytváří již zmiňovanou charakteristickou patinu, která zase chrání materiál pod ní před mořskou vodou a dalšími vlivy prostředí.

Konečný vzhled této typické patiny navíc velmi závisí na tom, jak hodinky nosí jejich majitel, a tak se z každého ProMare Go Bronze, jež jsou k dostání za 67 500 Kč v ateliéru Chronoshop, stává přístroj na měření času, který je jedinečný.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.