Sociální sítě
Nahoru

Cristiano Ronaldo si pořídil hodinky za milion dolarů

Cristiano Ronaldo, bývalý ambasador hodinářské značky TAG Heuer, patří mezi náruživé sběratele hodinek. V jeho sbírce nechybí diamanty osázené hodinky Rolex, Franck Muller, Hublot, Breguet, Bulgari a nově právě unikátní kus od butikové značky Jacob & Co. Ta pro něho modifikovala tikající klenot z kolekce dedikované automobilce Bugatti.

Cristiano Ronaldo a jeho unikátní diamanty poseté hodinky Jacob & Co., kterými se chlubí na Instagramu

Na třpytivém šperku úzce kooperovala 37letá portugalská fotbalová legenda přímo s Jacobem Arabem, zakladatelem společnosti Jacob & Co., aby společně navrhli kousek na míru podle přesných požadavků. Cílem totiž bylo, aby svým vzhledem hodinky dotvořily již personalizovaný supersport Bugatti Chiron, který Ronaldo vlastní.

Kolekce Bugatti Chiron Tourbillon Baguette hrdě reprezentují svět haute horlogerie a patří ke stěžejním projektům značky Jacob & Co.

Předobrazem byla tedy již existující edice Bugatti Chiron Tourbillon Baguette, nicméně v případě fotbalisty ji dotvořilo daleko více diamantů a samozřejmě zlatá destička s podpisem CR7. Milion dolarů tak přineslo Ronaldovi nejenom vysoce komplikované hodinky imitující pohyb válců motoru, ale také 232 diamantových bagetek a 109 černých safírů, jejichž celková hmotnost přesahuje jednadvacet karátů.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.