Sociální sítě
Nahoru

Romana Krejsová prezidentkou Českomoravské asociace podnikatelek a manažerek

Vedení Českomoravské asociace podnikatelek a manažerek (ČMAPM) se od dubna ujímá Romana Krejsová, která dosud v asociaci působila jako viceprezidentka. Dlouholetá prezidentka asociace Kateřina Haring bude nadále plnit roli čestné prezidentky.

Českomoravskou asociaci podnikatelek a manažerek vedla od roku 2016 Kateřina Haring, která byla prezidentkou dvě volební období v řadě. Haring nadále zůstává v ČMAPM jako čestná prezidentka a bude rovněž působit jako viceprezidentka v celosvětové asociaci podnikatelek Femmes Chefs D’Entreprises Mondiales (FCEM), která má zhruba 5 milionů členek ve 120 zemích světa. „Chci dále zpovzdálí pomáhat chodu asociace a pokračovat v projektech, které jsou zaměřené na kariérní a osobní rozvoj žen. Budu se nyní více soustředit také na svůj nový byznys,“ říká Kateřina Haring.

Vedení ČMAPM si letos v dubnu zvolilo jako novou prezidentku Romanu Krejsovou, která se doposud jako viceprezidentka starala zejména o rozvoj komunikace, sociálních sítí, organizaci eventů či akvizici nových členek.

Měla ve své gesci například projekt #ChooseWOMEN a další. Nyní se podle svých slov zaměří na další rozvoj asociace a podporu jak stávajících, tak nově chystaných projektů, které jsou zaměřené nejen na podporu podnikání žen.

Vážím si důvěry, kterou ve mne členky zvolením vložily a těším se na projekty, které nás s novým vedením čekají. Kateřina Haring odvedla velký kus práce, na již zahájené aktivity chci co nejplynuleji navázat a rozvoj asociace dále rozšiřovat. Hned na začátku nás čekají důležité úkoly jako například nastartování coachingového programu Youth Laser Coaching,“ říká nově zvolená prezidentka.

Romana Krejsová vede se svým manželem rodinnou firmu Farma Kněžství, která se zabývá ekologickým zemědělstvím. Předtím působila na manažerských postech ve finančních službách, pojišťovnictví a v zahraniční firmě zabývající se mezinárodní dopravou. V minulosti se věnovala modelingu napříč Evropou a Asií.

Asociace sdružující podnikatelky a manažerky v České republice se věnuje podpoře žen v několika podobách. Každoročně pořádá mezinárodní kampaň #ChooseWOMEN zaměřenou na menší podnikatelky. Zároveň stojí za programem Ženy 50+, který se zabývá seberozvojem a vzděláváním žen ve věkové kategorii nad 50 let. V nejbližší době spustí asociace také nový coachingový projekt Youth Laser Coaching, jehož odborným garantem je Eva Usai Blumental z ČMAPM.

Primárním účelem projektu je aktivovat ty nejlepší vlastnosti, které ženy mají. Pokud nerovnováha ovlivňuje pohodu, produktivitu a bere energii, tak cestou k řešení budou právě tyto kurzy,“ doplňuje Romana Krejsová z ČMAPM.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.