Sociální sítě
Nahoru

Zaznamenali jsme: Union Glashütte na zápěstí moderátorů MS v hokeji

Mistrovství světa v ledním hokeji 2022 zná své vítěze. Po napínavém prodloužení finálového zápasu si zlaté medaile převzalo na domácí půdě Finsko, a to díky výhře 4:3 nad Kanadou. Třetí místo získal záslužně tým reprezentace České, který pokořil tým USA nekompromisním výsledkem 7:4. To jsou známá fakta. Jenže pozorní diváci mohli také zaznamenat, že ačkoli oficiálním partnerem časomíry byla značka Tissot, tým českých moderátorů měl na zápěstí hodinky absolutně odlišné.

Jiří Hölzel, moderující průběh zápasů MS v pražském studiu spolu s významnými hosty, stejně jako Robert Záruba, který se nacházel přímo v centru dění ve finských Helsinkách, překvapili hodinkami značky Union Glashütte. Ta sice patří do stejného uskupení, jako zmíněný Tissot, tedy Swatch Group, v hierarchii hodinářských značek je však situována daleko výše.

Podle fotografií lze rozpoznat zářivě modrou lunetu sportovní varianty modelu Belisar, kterou pro svou výroční limitovanou edici aplikovalo před dvěma lety hodinářství Koscom. Pro celý svět tehdy vzniklo pouhých třicet kusů. Dá se tedy domýšlet, že oba moderátoři mají pro mechanickou časomíru opravdovou slabost.

Dodejme jen, že v průběhu veškerých přenosů letošního Mistrovství světa v ledním hokeji bylo navíc každý den možné vyhrát hodinky různých značek, které soutěžícím darovalo právě hodinářství Koscom a butik značky Victorinox.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.