Sociální sítě
Nahoru

Drink letošního léta: Wild bourbon & cola

Zahajte letní sezónu netradičně – s ikonickým bourbonem Wild Turkey 101, který vás vmžiku přenese do prostředí stylového amerického venkova v Kentucky. Můžete si ho vychutnat samotný na ledu nebo v hero drinku Wild Bourbon & Cola, který dodá ten pravý šmrnc vašim letním grilovacím setkáním.

Wild bourbon & cola: Naplňte sklenici ledem, nalijte 4 cl Wild Turkey a dolijte Fever-Tree colou. Ozdobte plátkem pomeranče.

Hodnotné suroviny, pracovitost a píle rodiny Russellů, to je ikonický bourbon Wild Turkey, který si vás získá díky svému charakteristickému robustnímu profilu, ve kterém kontrastuje jemnost i síla. Vyrábí se pod taktovkou legendárních master destillerů Eddieho a Jimmyho Russela ze směsi kukuřice a kvalitních obilovin. Následně zraje 6-8 let v dubových sudech vypálených na nejvyšší stupeň, který je označován jako „alligator char“.

Ikonický Wild Turkey Bourbon 101 si pro letošní sezónu připravil novinku – Wild Bourbon & Cola, která vás v parném letním podvečeru skvěle osvěží. Příprava není složitá a hravě ji zvládnete i z pohodlí domova, tudíž by rozhodně neměl chybět na žádné letní „grilovačce“. Pakliže patříte k těm, kteří spíše preferují klasickou chuť bourbonu, vychutnej si Wild Turkey samotný, na ledu nebo se sodou.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.