Sociální sítě
Nahoru

Jak nosit pánské svetry?

Když léto skončí, je čas na teplejší oblečení. Lehká trička schováváme na příští sezónu, aby bylo místo pro teplé a pohodlné svetry. Co potřebujete vědět o nošení svetrů? S čím je nejlépe kombinovat? Připravili jsme pár tipů, které se budou hodit každému muži, který se chce postarat o módní a pohodlné stylizace do chladnějších dnů.

Pánské svetry – nepostradatelné v každém šatníku

Každý den i o svátcích: svetr je oděv, který bude fungovat v každé situaci. Klíčový je však výběr modelu, ve kterém budete vypadat co nejlépe. K výběrů je mnoho modelů, barev a střihů. Pokusíme se stručně představit nejoblíbenější pánské svetry.

Klasické pánské svetry jsou nejčastěji volenými modely. Možností je více, než si myslíte: střih s kulatým výstřihem, s výstřihem do V, s rolákem – vyberte si ten, ve kterém se cítíte nejlépe. Ani jednobarevný svetr nemusí být jedinou volbou: takový model je samozřejmě snazší sladit s celým outfitem, ale nic nebrání tomu, abyste se rozhodli pro barevné vzory. Nezapomeňte však zvolit spíše tlumené doplňky: vzorovaný svetr většinou dominuje celé stylizaci.

Jak nosit pánský kardigan?

Velmi oblíbené jsou také svetry se zipem, tedy kardigany. Jsou skvělé pro každodenní použití, do kanceláře nebo na ven s přáteli. V jejich případě se vyplatí dbát na sladění správného oděvu pod spodek: obyčejné tričko bude tou nejlepší volbou, zvláště když obléknete pánské svetry se vzory. Longsleev se bude hodit i do chladnějších dnů.

Oficiálnějším setem bude určitě kombinace kardiganu s košilí. Tento typ střihu se hodí dokonce i s kravatou nebo motýlkem. Není to to, co hledáte? Sáhněte po silnějším kardiganu. Svetr zapínaný na zip nebo velké knoflíky, se zimními vzory nebo klasickými copánky se bude skvěle hodit pro každodenní nošení. Je to perfektní a snadno složitelná sada do kanceláře.

Jak nosit pánský svetr bez rukávů?

Svetrové vesty se v poslední době opět vrátily. Svetry bez rukávů by vás měly oslovit, když preferujete elegantní styl oblékání. Tento model s košilí a sakem vypadá obzvláště atraktivně, stejně jako s kalhotami s úzkými nohavicemi- v takovém setu budete vypadat skvěle. A hlavně vás zahřeje i v chladných zimních dnech.

Pánské svetry volnějšího střihu

V této sezóně jsou také módní svetry, které se stále více přibližují sportovním mikinám. Svetr s kapucí nebo šikmým límcem na zip je pro vás dobrou volbou, pokud máte rádi volnější styl. Pokud je to vaše preference, zvolte oversized střih: upnuté svetry jsou rozhodně formálnější.

Při skládání stylizaci je také důležité sladit správný spodek. Kombinujte oversize svetr s džínami, chinos kalhotami nebo joggery a svou oblíbenou pohodlnou obuví. Můžete si vybrat vyšší, teplejší a těžší model bot, který v takovém setu vypadá opravdu dobře.

Ať už pánský svetr zkombinujete s čímkoli, jistě se v něm budete cítit pohodlně a zajistíte si komfort. A dokončeni příslušného outfitu je jednodušší, než si myslíte!

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.