Sociální sítě
Nahoru

Oblečení, kde vládne minimalismus s maximální funkčností

Švédská firma Haglöfs patří mezi nejprogresivnější outdoorové značky v Evropě. Neustále vylepšuje kvalitu a funkčnost svých produktů, pro které je charakteristický moderní design, vysoce technické materiály, dokonalá konstrukce, nízká hmotnost a dlouhá životnost.

Právě dlouhá životnost produktů je i cestou k udržitelnosti, která patří k závazkům, jež si společnost vytyčila. Využívat produkt opakovaně a co nejdéle vede k nižší produkci, ale je to cesta, která je asi nejvíce udržitelná.

Nová kolekce Haglöfs L.I.M – Less is more obsahuje celou řadu produktů, u kterých je kladen důraz především na minimalismus, jehož hlavním cílem je zachování co nejnižší hmotnosti a zároveň maximální funkčnosti.

V kolekci L.I.M (Less is more) je použita Mimic materiálová technologie. S její pomocí se Haglöfs podařilo vytvořit ultra lehkou a zároveň velmi lehce sbalitelnou bundu a vestu do každého počasí.

Duté vlákno, které je použito jako tepelná výplň je navíc obohaceno o graphenové nanočástice, které působí jako tepelný izolant a hřejí, i když je bunda mokrá nebo vlhká. Jedná se o univerzální model, který využijete od podzimu do jara, a to buď jako samostatnou větruodolnou vrstvu nebo jako termoizolační vrstvu pod nepromokavou bundu.

Ani gram navíc

Outdoorové oblečení je určeno do extrémních podmínek, ale i tam můžete být styloví. Co u něj však na dlouhých cestách oceníte nejvíce, je nízká hmotnost, protože ať už budete zdolávat horské vrcholy nebo se pustíte do nížin, všechno, co si vezmete, si také sami ponesete. Haglöfs se specializuje na výrobu oděvů do extrémních podmínek a vytvořilo řadu Active, u které je každý gram využit na maximum.

Sportovní bunda od značky Haglöfs je ideální pro všechny, kteří si hlídají každý gram navíc. Ultralehká úprava GORE-TEX Active kombinovaná s Goretex Paclite nabízí excelentní vlastnosti týkající se voděodolnosti i prodyšnosti i při velmi aktivním pohybu. Minimalistický a jednoduchý design i střih poskytuje dostatečnou volnost v pohybu při jakýchkoliv aktivitách. Uvnitř bundy je na přední části umístěn fixační druk pro usnadnění ventilace. Všechny zipy jsou voděodolné a na bundě jsou reflexní detaily pro větší bezpečnost a viditelnost.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.