Sociální sítě
Nahoru

Union Glashütte na startu dalšího závodu automobilových veteránů

Po úspěšné limitované edici hodinek Silvretta Classic z loňského roku vydává společnost Union Glashütte další opravdovou pastvu pro oči. Model Silvretta Classic 2022 Limitation, jehož základem je chronograf Viro, září ve svěžím odstínu jablečně zelené barvy.

Úhledný, minimalistický číselník dává aplikovaným zeleným okrajům sčítačů chronografu, stejně jako závodním nápisům Silvretta v ladící zelené barvě, dostatek prostoru k vyniknutí. Černý nápis Union a černá stupnice tachymetru jsou nenápadným prvkem designu a poskytují stylový kontrast. Rozhodnutí vynechat velká čísla a jakékoli další doplňky bylo záměrné.

Barevná kombinace připomíná slavné závodní vozy z konce šedesátých let. Zdá se více než vhodné oslavit těmito hodinkami rallye klasických automobilů malebným údolím Montafon v Rakousku. Každoročně se na této trase proplétá 180 klasických automobilů po nejkrásnějších silnicích Evropy.

Barevně sladěný černý řemínek má odpovídající jablkově zelenou spodní stranu, která dotváří finální vzhled těchto hodinek. Pro ty, kteří dávají přednost klasickému vzhledu, jej lze nahradit kovovým tahem. Hodinky Silvretta Classic 2022 jsou limitovány exkluzivním počtem pouhých 200 kusů.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.