V Oaks Prague, prémiovém residenčním developmentu v Nebřenicích u Prahy, se otevřela první ze dvou restaurací známé italské sítě La Collezione Riccarda Lucqueho.
Šéfkuchařem La Bottega Oaks Deli Bistro je Jan Kliment, který získal své zkušenosti především v restauracích Allegro a CottoCrudo pražského hotelu Four Seasons. S kolaudacemi prvních bytových i rodinných domů a otevřením první restaurace začíná vedle golfového hřiště žít také residenční část Oaks Prague.
La Bottega Oaks Deli Bistro přichází s konceptem prémiového bistra a obchodu s prvotřídními italskými produkty a surovinami. Denně zde nakoupíte čerstvé pečivo, domácí dezerty, těstoviny, pinsu, stařené steaky, italské sýry, salámy, delikatesy a ochutnáte z široké nabídky italských vín.
Návštěvníci si mohou vybrat mezi tradičními italskými pokrmy i specialitami. Vždy se ale budou moci spolehnout na kuchyni založenou na čerstvosti a vysoké kvalitě. La Bottega Oaks Deli Bistro, které je situováno na nově vzniklém náměstí v centrální části Oaks Prague, je otevřeno od pondělí do neděle od 9:00 – 21:00 hod.
Á la carte menu uspokojí každého, od snídaně přes oběd až po večeři. V letních měsících si lze vychutnat italskou pohodu na terase, barbecue či víkendové brunche. Šéfkuchař Jan Kliment prohloubil své zkušenosti a vybudoval si jméno především v restauracích Allegro a CottoCrudo pražského hotelu Four Seasons. Byl členem týmu, který pro restauraci Allegro v roce 2008 získal michelinskou hvězdu pod vedením šéfkuchaře Andrey Accordiho.
V následujících týdnech bude otevřena i druhá restaurace, La Finestra Oaks Golf Club, která se nachází v budově zrekonstruovaného zámku z 19. století vedle golfové klubovny, kde se právě dokončuje vybavení výjimečného interiéru podtrhujícího původní historické prvky v kombinaci s moderním, živým designem.