Sociální sítě
Nahoru

Hublot posiluje e-commerce

Exkluzivní, technicky dokonalé a chic. Takové jsou nové hodinky Big Bang Unico Essential Grey, které přicházejí na světový trh v limitované edici 200 kusů a jsou dostupné výhradně na e-shopu hublot.com.

Jen málokdy vypadaly ikonické křivky hodinek Big Bang tak nápadně a zároveň elegantně. Nový model Unico Essential Grey díky svému dokonale monochromatickému vzhledu umocňuje nezaměnitelný design původního modelu a přidává mu na zajímavosti. Pouzdro je vyrobeno z titanu, který díky speciální povrchové úpravě získal saténový finiš. Stejně tak i luneta a ručky hodinek. Číselník ve stejném barevném odstínu je porhodiovaný. Ačkoliv 14,5 mm silné pouzdro o průměru 42 mm působí robustně, jak je u tohoto modelu zvykem, díky titanu jsou hodinky překvapivě lehké a při nošení obzvláště pohodlné.

Srdce Big Bang Unico Essential Grey bije v rytmu manufakturního kalibru HUB1280, chronografu se sloupcovým kolem, který disponuje rezervou chodu 72 hodin. Tyto stylové unisexové hodinky získají zákazníci ve speciálním balení hned se dvěma šedými řemínky, které se díky patentovanému systému Hublot One Click dají snadno měnit.

Zatímco první je pryžový s titanovou sponou, druhý je vyrobený ze speciální strukturované látky opatřený zapínáním na suchý zip – jak jinak než švýcarský.

Jak už bylo řečeno, jde o limitovanou edici pouhých 200 kusů, které jsou velmi snadno identifikovatelné díky monochromatickému kovově šedému vzhledu.

Tentokrát hodinky nekoupíte v žádném kamenném butiku na světě – k dostání jsou výhradně online na hublot.com, díky čemuž se z nich stává skutečně hodnotný sběratelský kousek. Klienti z USA budou za hodinky moci zaplatit i vybranými kryptoměnami.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.