Sociální sítě
Nahoru

Surf’n‘turf na Terase U Prince

Jsou novinky, které se uchytí jednorázově a další se těší dlouhé oblibě a po letech slaví svůj come back. Toto platí v módě ale i gastronomii. Surf and turf neboli Surf’n’turf se objevilo v roce 1962 v Americe. Hlavní jídlo kombinující mořské plody a červené maso. Sinusoida oblíbenosti a zapomnění plyne staletími. Právě v této době zažívá svůj velký návrat.

Terasa U Prince je ikonou pražského gastronomického nebe. Jedna z nejvýše postavených restaurací v historickém centru Prahy vyniká svým jedinečným výhledem na Staroměstské náměstí.

Lepší výhled v celém městě není. Kuchyni vede šéfkuchař Lukáš Vácha, a právě on se se svým týmem rozhodl zařadit do nabídky trendy Surf’n’turf.

Humr je u nás signature. Hosté cíleně chodí na humra a výhled. V závěsu je bezpochyby naše Josper grill nabídka s bohatým výběrem prvotřídních mas. Spojili jsme tedy 2 nejoblíbenější položky našeho menu a rázem je tady dokonalý Surf’n’turf,“ dodává šéfkuchař Lukáš Vácha.

Talíř plný delikates je určený pro 2 osoby. Ideálně na partnerský oběd či večeři. Cena Surf’n’turf na Terase U Prince činí 1 999 Kč a na talíři host najde celého humra a steak. Spojení, které doplňuje výhled, udělá z obyčejné chvíle událost.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.