Sociální sítě
Nahoru

Surf’n‘turf na Terase U Prince

Jsou novinky, které se uchytí jednorázově a další se těší dlouhé oblibě a po letech slaví svůj come back. Toto platí v módě ale i gastronomii. Surf and turf neboli Surf’n’turf se objevilo v roce 1962 v Americe. Hlavní jídlo kombinující mořské plody a červené maso. Sinusoida oblíbenosti a zapomnění plyne staletími. Právě v této době zažívá svůj velký návrat.

Terasa U Prince je ikonou pražského gastronomického nebe. Jedna z nejvýše postavených restaurací v historickém centru Prahy vyniká svým jedinečným výhledem na Staroměstské náměstí.

Lepší výhled v celém městě není. Kuchyni vede šéfkuchař Lukáš Vácha, a právě on se se svým týmem rozhodl zařadit do nabídky trendy Surf’n’turf.

Humr je u nás signature. Hosté cíleně chodí na humra a výhled. V závěsu je bezpochyby naše Josper grill nabídka s bohatým výběrem prvotřídních mas. Spojili jsme tedy 2 nejoblíbenější položky našeho menu a rázem je tady dokonalý Surf’n’turf,“ dodává šéfkuchař Lukáš Vácha.

Talíř plný delikates je určený pro 2 osoby. Ideálně na partnerský oběd či večeři. Cena Surf’n’turf na Terase U Prince činí 1 999 Kč a na talíři host najde celého humra a steak. Spojení, které doplňuje výhled, udělá z obyčejné chvíle událost.

Více z rubriky Gastro

  • Fantastické mušle

    Mušle svatého Jakuba jsou skvostným mořským plodem. Jejich chuť je báječná a nabízí tvůrčí prostor při jejich přípravě. Tohoto úkolu se...

    Marek Zelený9.8.2022
  • Tapas na grilu?

    The Bistro v pražské Londýnské ulici je jedním z nejvíce kosmopolitních míst v celé České republice. Nikdo nebyl tady doma víc...

    Marek Zelený8.8.2022
  • Ledové drinky pro horké dny

    Léto je v plném proudu a francouzské pekařství PAUL pro své zákazníky připravilo skvělé ochlazení. Ledové kávy a lahodné limonády osvěží...

    Marek Zelený2.8.2022
  • Benjamin: fine dining ve Vršovicích slaví 4 roky

    Za projektem pojmenovaným podle prvorozeného syna stojí otec, vynikající kuchař, gastrovizionář, a majitel restaurace Café Buddha a restaurace PRU 58 v...

    Jan Pešek28.7.2022
  • Nejlepší čeká a moravská vína roku 2022 vyhlášena

    Odborná porota složená ze špičkových sommelierů, vinařů a enologů vyhlásila minulý týden v Praze výsledky vinařské soutěže Král vín v celkem...

    Marek Zelený28.7.2022
  • Dokonalé Pad Thai v Café Budha

    Nejznámější a nejslavnější thajské nudle, které lze ochutnat po celém světě, i když pokaždé chutnají trochu jinak. To je na nich...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Giny Malfy vystihují pravou chuť Itálie

    Většina Italů si užívá výhled na moře s ginem a tonikem s přidáním plátku čerstvě utrženého citronu. Super-prémiové giny Malfy jsou...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Francouzské léto v lahvi

    Tradiční postupy, prvotřídní kvalita jalovcových bobulí a co nejpřirozenější výrobní proces. V tom tkví kouzlo vůbec prvního francouzského ginu, který se...

    Marek Zelený26.7.2022
  • Osmdesátky v kurzu

    Podnik v centru Prahy Cafe 80’s je ikonickým místem, kde se schází milovníci 80. let. Kdo rád vzpomíná na plísňáče, žvýkačky...

    Jan Pešek26.7.2022
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.