Sociální sítě
Nahoru

Montblanc představil na pařížském týdnu módy kolekci “On The Move”

Společnost Montblanc představila během pařížského týdne módy v ikonickém muzeu Palais Galliera, které je zasvěceno módě a její historii, svoji novou kolekci One The Move. Originální vystoupení, tanec, hudba i speciální DJ set rappera Andersona Paaka alias DJ Pee .wee návštěvníkům přiblížily novou odvážnou vizi značky Montblanc pro pohyb a mobilitu, obsaženou v kolekci procházející napříč kategoriemi kožených výrobků, hodinek, psacích potřeb a chytrých hodinek.

Kolekce, vyrobená za pomoci pokročilé techniky řemeslného zpracování a nové technologie, odráží závazek společnosti Montblanc inspirovat lidi k tomu pohybovat se účelně, a to spolu s doplňky, které jsou funkční a stylové.

On The Move je nejenom vyjádřením vize pro mobilitu dnešní doby s produkty podporujícími a usnadňujícími život, ale také připomenutím, že právě zvolený způsob pohybu a cestování inspiruje stopu, jež po sobě na světě lidé zanechají.

Večera, kde byla kolekce On The Move vůbec poprvé odhalena, se zúčastnili také speciální hosté jako americká herečka Emma Roberts, spisovatelka a herečka Dree Hemingway, herec Ed Westwick, modelka Stella Maxwell, herec Dylan Sprouse, španělský model a herec Jon Kortajarena, model Jordan Barrett, baletní tanečník Hugo Marchand, designér a herec Waris Ahulwalis, influencer Rocco Ritchie či americká autorka a bloggerka Leandra Cohen, kteří se připojili ke generálnímu řediteli Montblanc Nicolasovi Baretzki a uměleckému řediteli Montblanc Marcovi Tomasetta.

Hosty přivítala umělecká interpretace tématu pohybu značky Montblanc, která kombinovala písmo a pohyb. Prostřednictvím síly písma řídil spisovatel skupinu pouličních performerů každým svým psaným slovem.

Když přestal psát, přestal i pohyb. Následovalo strhující představení orchestru a elektro kapely s vystupujícími tanečníky podpořené projekcemi a světelnou show, která zdůrazňovala provedení a pohyb. Hosté tančili až do pozdních hodin na dynamické sety amerického rappera, zpěváka, skladatele a držitele Grammy Andersona .Paaka, vystupujícího pod pseudonymem DJ Pee .Wee, a francouzské dýdžejky Ines Melia.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.