Sociální sítě
Nahoru

Spotřebitelé rozhodli: Novinkou roku jsou zdravé chipsy Joxty Protein

Jsou zdravější, výživnější, a přitom si je užijete stejně jako klasické brambůrky. Vítězem mezi slanými snacky se v tradiční anketě Volba spotřebitelů – Novinka roku 2022 – staly proteinové chipsy Joxty Protein.

Předání ocenění proběhlo 16. června na slavnostním galavečeru v CUBEX Centru Praha při příležitosti 22. ročníku nezávislého spotřebitelského ocenění Volba spotřebitelů pořádaného společností ATOZ Marketing Services.

Jsme nadšení, že mají Joxty Protein u spotřebitelů takový úspěch. Od začátku jsme chtěli zbořit předsudek, že zdravější alternativy klasických chipsů nemohou chutnat stejně dobře. Letošní ocenění bereme jako potvrzení, že se nám to s Joxty Protein daří,“ uvedl Michal Plesník, ředitel distribuční společnosti new delespine, s.r.o.

Inovativní rostlinná receptura chipsů Joxty je vhodná pro vegany i celiaky a nabízí až 50% podíl bílkovin, které získává ze sójového proteinu a fava fazolí. Výjimečnou chuť pak dotváří podíl brambor společně s přírodním aroma. Chipsy neobsahují žádné GMO potraviny, umělá barviva a dochucovadla, přidaný cukr, palmový olej ani lepek. 50% varianta je navíc pečena s nízkým obsahem tuku, který nedosahuje ani 5 %.

Díky vysokému podílu bílkovin jsou Joxty Protein velmi oblíbené například mezi sportovci. Velkou radost nám však dělá i to, že jsou stále více populární mezi maminkami či mladými lidmi, pro které je důležitá kvalita a zdravý životní styl,“ dodal Plesník.

Nová řada snacků Joxty představuje 5 variací chipsů s obsahem 22 %, 42 % nebo 50 % proteinu s příchutěmi sůl, chilli a limetka, paprika, sladké chilli a smetana s jarní cibulkou. JOXTY je česká značka snacků s přidanou hodnotou s výrobou v Itálii.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.