Restaurace J&J v Teplicích utvořila vlastní sekci gastronomie, a to casual fine dining. Vysoká kvalita v ležérním podání. Díky celodennímu provozu tohoto epického místa uprostřed samotného severočeského města, je zde možné zajít na snídani, brunch, oběd, snack, prvotřídní cukrařinu a večeři.
Majitel Jan Hawelka a šéfkuchař Roman Čaník mohou díky této časové variabilitě a široké nabídce doslova čarovat. Snídaně, brunche doslova trhají rekordy a Teplice po ránu žijí. Hosté jsou zvyklí na nejlepší dezerty široko daleko, tak se J&J stalo oblíbenou kavárnou po celý den. J&J nově zavádí další sekci gastronomie v České republice. Hosté se mohou nově těšit na fine bistro.
Bistro je oblíbeným světovým trendem a dovoluje se zastavit na něco malého i většího kdykoliv během dne. Je libo dukátové buchtičky, svíčkovou, burger s trhaným masem, melounový salát nebo třeba flank steak? Je jasné, že J&J je tou správnou volbou. „Osobně doporučuji našim hostům domácí vafli se zastřenými vejci, holandskou omáčkou, slaninou a salátem s avokádem. Ideální volba, kdykoliv během dne. Menu se neustále mění a jedno je jisté, vždy se v něm objeví česká klasika v moderním pojetí jako jsou tvarohové knedlíky nebo segedínský guláš. Hlavní chod, který si můžete dát kdykoliv, nejen v čase oběda či večeře,“ dodává šéfkuchař Roman Čaník.
Fine bistro J&J nabízí luxusní kvalitu a současně uvolněnou atmosféru. V J&J si totiž nikdo na nic nehraje, ale podává ten nejlepší výkon v kuchyni i na place. Proč? Protože síť Lagarto pod kterou J&J spadá, gastronomie opravdu baví.