Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná barevná novinka od FOLBEUR

Česká značka FOLBEUR přivítala s létem do své rodiny malých kabelek limitovanou edici v nevšední barvě – v podobě Macaron MELA. Kabelku pulsující životem a energií, a přesto s ponechanou elegancí otisknuté v minimalistickém designu. Letní volba je jasná: Bude to MELA.

Zářivá jablíčkově zelená, zkrátka italsky MELA, vám z léta udělá čas, který prožijete s energií. Síla barvy MELA je ohromující. Přivodí pocit jedinečnosti a chuti po zážitcích. Energii dodá jak své nositelce, tak i jejímu outfitu. Letní svatba, zahradní koktejl, procházky kdekoliv i pracovní schůzky Macaron MELA vkusně rozsvítí. Výraznější barva působí díky spojení s jemnými liniemi, klasickým tvarem a kvalitou zpracování nenucenou elegancí. Avšak v momentě se dokáže proměnit dle volby outfitu na živoucí ležérní doplněk.

Macaron Petit MELA a Macaron Grand MELA můžete nosit jako cross body kabelku, ale na večer nebo slavnostnější příležitost také jako psaníčko u Macaron Petit či s malým popruhem u Macaron Grand.

Síla barvy kabelky Macaron MELA vás nenechá ji odložit ani s blížícím se podzimem.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.