Sociální sítě
Nahoru

Osmdesátky v kurzu

Podnik v centru Prahy Cafe 80’s je ikonickým místem, kde se schází milovníci 80. let. Kdo rád vzpomíná na plísňáče, žvýkačky Pedro, walkman, časopis Bravo nebo céčka, musí zavítat právě sem. Od středy do soboty se zde hrají hity, které v rádiu člověk slyší čím dál tím méně. Někdy výběr DJ zabředne i do 90. let, ale stále jsou to srdcové písničky.

Hned po příchodu se host ocitne u příjemného baru, který je stylově laděn do minulých let. V suterénu je music club se svíticí podlahou, 2 bary a VIP lounge. Aby byl zážitek autentický, lze ochutnat místní popcorn, který se ve velkém přístroji připravuje před hosty. Vůně je báječná.

Kdo chce žít non stop nebo je královou tance, najde v Cafe 80’s to pravé rozptýlení. Místní barmani připravují širokou škálu drinků, od houby až po šampaňské.

Skvělou zprávou je, že ve středu a čtvrtek jsou happy hours, kdy na vybrané koktejly je od 17:00 do 23:00 50% sleva. Další možností, jak potěšit blízkou osobu je darování poukazu all you can drink pro dámy či pány. Tento poukaz umožňuje užít si večer bez nemilého překvapení při placení.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.