Sociální sítě
Nahoru

Přichází nová řada chytrých hodinek Montblanc Summit 3

Další etapu ve vývoji chytrých hodinek pocházejících z manufaktury Montblanc představuje model Montblanc Summit 3, dokonale korespondující s luxusním pracovním životním stylem.

Nová řada zhmotňuje vysoké estetické nároky prostřednictvím lehkého, ručně vyrobeného pouzdra z titanu, konfigurovatelných ciferníků inspirovaných dědictvím značky Montblanc v oblasti hodinářství a ladících řemínků zpracovaných rukodělně z telecí kůže nebo pryže. Chytré hodinky Montblanc Summit 3 jsou vybaveny nejnovější verzí operačního systému Wear OS by GoogleTM a disponují řadou aplikací, které splňují funkční potřeby jejich nositele.

Model Montblanc Summit 3 posouvá výrobu luxusních chytrých hodinek na novou úroveň a propojuje prémiové materiály se všemi funkcemi, které naši klienti potřebují, aby mohli svůj den trávit plynule a efektivně. Rozsáhlé možnosti personalizace odráží různé osobité styly,“ uvádí Nicolas Baretzki, CEO společnosti Montblanc.

Řada Montblanc Summit 3 zahrnuje tři varianty provedení – šedé titanové pouzdro Titanium Grey zkombinované s řemínky z černé teletiny a modrého pryže; černé titanové pouzdro Titanium Black spárované s řemínky z černé teletiny a černého pryže; a v neposlední řadě dvoubarevné titanové pouzdro Titanium Bicolor ve spojení s řemínky Montblanc Extreme 3.0 z teletiny v odstínu britské zelené a z černého pryže. Možnosti jejich personalizace jsou velmi rozsáhlé, neboť ciferník hodinek by měl jakožto středobod každodenních pohledů odrážet nejen styl hodinek samotných, ale také osobnost jejich majitele.

Nově rozšířený výběr číselníků reflektujících charakteristickou eleganci a smysl pro detail vlastní domu Montblanc obsahuje verze inspirované tradičním hodinářským dědictvím Montblanc, konkrétně modely Geosphere, Bohème nebo 1858. K dispozici jsou ale také moderní interpretace kombinující krásu a technologie tak, aby uživateli poskytovaly užitečné informace, například denní pokrok v plnění jeho zdravotních cílů.

Každé chytré hodinky Montblanc Summit 3 jsou dodávány s řemínkem z telecí kůže coby výraz klasické elegance a s pryžovou variantou pro sportovnější vzhled. Základní nabídku pak rozšiřují další řemínky v různých variantách z edice Montblanc Summit.

Těm, kteří úspěšně proplouvají každodenním životem a zároveň zvládají vyvažovat pracovní povinnosti a volný čas, napomáhá sledování cílů a poznatků v oblasti zdraví a kondice. Chytré hodinky Montblanc Summit 3 zobrazují na zápěstí majitele celou sadu funkcí spjatých s osobním zdravím, jako je monitorování kroků, spánku, včetně jeho různých fází, či měření kyslíku v krvi. Fitness aplikace rozšířila nabídku o různé cviky, které lze zpětně sledovat a zvýšit tak jejich účinek v průběhu času.

Estetická univerzálnost chytrých hodinek Montblanc Summit 3 odpovídá jejich funkční všestrannosti. Integrovaný operační systém Wear OS by Google lze dále rozšířit o různé aplikace nezbytné k uspokojení potřeb majitele.

Ať už v práci, při zábavě či sportu, na cestách nebo doma, nové hodinky se jednoduše přizpůsobují konkrétní aktivitě, přičemž pomáhají ze dne vytěžit maximum a zlepšují tak kvalitu života. Jejich nositel se může volně pohybovat po světě pomocí podrobné navigace Google Maps, používat jednoduchý způsob placení v obchodech skrze aplikaci Google Pay a získat přístup k velkému množství digitálního obsahu – kdykoli a kdekoli – prostřednictvím Google Play.

Chytré hodinky Montblanc Summit 3 rovněž splňují požadavky zákazníků na dlouhotrvající výkon a nabízejí tak ve srovnání s modelem Summit 2 zvýšenou kapacitu baterie, širokou škálu podpůrných nástrojů pro maximalizaci životního cyklu, a také výměnu baterie prostřednictvím servisu Montblanc. Chytré hodinky Montblanc Summit 3 jsou dodávány v udržitelných papírových obalech.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.