Sociální sítě
Nahoru

Tapas na grilu?

The Bistro v pražské Londýnské ulici je jedním z nejvíce kosmopolitních míst v celé České republice. Nikdo nebyl tady doma víc než kdokoliv. Neuvěřitelná empatie, dobrá nálada a v neposlední řadě skvělá jídla a drinky zde mají své místo.

Ochutnat kousek Asie a zapít to Španělskem. Kde je to možné v plnohodnotné kvalitě i servisu? The Bistro na I.P.Pavlova je tou správnou odpovědí. Koncept se nemění, takže tapas frčí stále. Ale co takhle tapas z grilu? Špízy na objednání s přípravou přímo před hostem.

The Bistro nabízí zážitkové tapas, které nikdo nikde jinde neochutná. Set masových špízů ugrilovaných na zahrádce přímo před hostem. Nabídka se liší dle aktuálně dostupných surovin, hosté se mohou ale těšit na krevety, jehněčí či králíka. „Grill tapas set je určený pro 2 osoby a podáváme ho s domácími dipy. Je příjemné vidět lidi, jak u nás tráví hodiny a hodiny. Povídají si nad skleničkou a prokládají večer tapas. Je to celovečerní zábava, na kterou se hosté pravidelně vrací,“ dodává majitel Yurij Kolesnik.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.