Sociální sítě
Nahoru

Mezinárodní ceny hodinek roku Temporis Gala Awards může ovlivnit veřejnost

Po nucené „kovidové“ pauze se opět navrací na scénu Temporis Gala Awards, nicméně tentokrát s mezinárodním přesahem. Vyhlašování navíc nebude probíhat v Bukurešti, jako v předchozích letech, ale bude se konat 13. října ve švýcarském Curychu, a to v pompézních prostorách paláce Petit Palais of Baur au Lac.

V pořadí již devátý ročník tak nepřináší jenom expanzi, ale dává také možnost publiku hlasovat.

Na domovské stránce platformy www.temporis.watch vznikla v průběhu tohoto týdne možnost hlasovat o nejlepší hodinky roku, a to celkem ve dvanácti kategoriích. Do té bylo přihlášeno celkem 72 tikajících exemplářů od necelé padesátky značek převážně ze Švýcarska, ale také z Japonska, Německa či Holandska a Belgie.

Vítěze třinácté kategorie, The Jury Watch of the Year 2022, vyhlašuje porota samostatně. Tu tvoří 22 členů, a stejně jako v předchozích ročnících nechybí magazín Top Class (respektive jeho zástupce Jan Lidmaňský), a to po boku hvězd, jakými jsou Kari Voutilainen, Philippe Dufour či Romain Gauthier.

V pořadí devátý ročník mezinárodních cen Temporis je dalším důkazem, že švýcarské hodinářství je dominantní silou v hodinářském průmyslu. Je vynikající, že švýcarské značky získaly nominace ve všech kategoriích, což dokazuje plné pokrytí všech segmentů trhu. Německo a Japonsko nejsou překvapením, ale je pozoruhodné, že máme nominace z Belgie, Rakouska a Nizozemska, “ popisuje strukturu nominovaných Dan Vardie, který mezinárodní ceny Temporis Gala Awards založil.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.