Sociální sítě
Nahoru

FOREO představuje novou generaci ikonické řady LUNA™. Uvede ji nejprve jako NFT v Metaverse

Švédský průkopník skin-tech odhaluje řadu LUNA™ 4, v níž představuje vůbec nejlepší edici celosvětově nejprodávanějšího čisticího přístoje pro pleť. Přichází s ještě jemnějšími silikonovými štětinkami, režimy hloubkového a jemného čištění a s pěti různými masážemi, které podporují cirkulaci a zlepšují přirozenou produkci kolagenu. To vše okamžitě, s viditelnými výsledky.

Digitální tokeny se staly žhavým trendem v kosmetickém průmyslu. Vznik technologie blockchain a spuštění NFT výhradně pro kosmetiku pohání inovace v celém kosmetickém sektoru. Díky digitálním tokenům, které se šíří po celém odvětví, mají nyní kosmetické značky příležitost inovovat způsob, jakým se kosmetika kupuje a prodává.

Švédský inovátor kosmetických technologií FOREO snadno zařadil svou renomovanou řadu LUNA™ do blockchainu a stal se vůbec první značkou péče o pleť, která uvedla digitalizované verze svých must-have produktů jako NFT, a to před konvenčním uvedením na trh. Beauty-tech gigant následně přerozdělí všechny výnosy z NFT třem charitativním organizacím: Tjejzonen, Hope Givers a National Scleroderma Foundation, a to v rámci neustálého úsilí značky podporovat zdraví fyzické i psychické.

Značky mají nyní příležitost a zodpovědnost změnit způsob, jakým se jejich produkty dostávají ke koncovým spotřebitelům. Toto je obzvlášť důležité pro kosmetický průmysl, který je často kritizovaný za to, že stanovuje nedosažitelné standardy krásy a zatěžuje duševní zdraví naší společnosti. FOREO humanizovalo svůj přístup k podnikání tak, že vybudovalo úzkou komunitu založenou na důvěře. S LUNA™ NFT využíváme technologii na umocnění propojení mezi krásou, zdravím a technologií. Zároveň zdůrazňujeme, jak jsou produkty vyráběné, a výsledky, které přinášejí. Dláždíme tak cestu ke společensky zodpovědné kráse a vracíme zpět naší krásné komunitě,“ vysvětluje Boris Trupcevic, generální ředitel značky FOREO.

FOREO uvádí pět různých NFT, z nichž každé představuje jeden produkt nejnovější, inovované řady LUNA™ 4 – vlajkové lodě FOREO a synonyma pro čistou a zdravou pleť. Každé NFT bude dostupné v 50 variantách, což spotřebitelům poskytne exkluzivní přístup k limitované edici 250 NFT. Kromě toho společnost FOREO vydává jednu speciální edici NFT na prodej v aukci. Umělkyně, jež podepsala nejžádanější kousek z celé kolekce LUNA™, je Mariam, talentovaná designérka NFT, která si rychle získává popularitu a uznání na scéně NFT, ovládané převážně muži. Celý zisk z prodeje NFT bude přímo věnovaný charitativním organizacím, které pomáhají lidem bojujícím s duševními a různými kožními chorobami. Půjde o peníze z aukce a o všechny licenční poplatky generované obchodem NFT, čímž se dále upevňuje dlouhodobý závazek značky směrem k destigmatizaci problémů duševního zdraví a vytváření soběstačné, zdravé komunity.

Celosvětově jsou depresivní poruchy hodnoceny jako největší faktor k nefatální ztrátě zdraví. Existuje řada kožních onemocnění, která jsou spojena s duševním zdravím, a zatímco kosmetický průmysl získal pověst propagace nerealistických kosmetických standardů, dochází nyní k zavedení nového typu krásy. FOREO je inovativní ve všem, co dělá, od produktů až po obchodní model, a proto se značka rozhodla zahájit NFT a přiblížit se k mladšímu publiku, které je pod obrovským tlakem na nedosažitelné standardy krásy. FOREO představuje milník pro kosmetický průmysl a duševní zdraví a předefinovává, co to znamená být krásný, tím, že nastavuje nový zlatý standard, jenž je hlavně o zdraví a sebelásce. Právě tyto principy vedly ke zrodu nejnovějších inovací v čištění pleti – řady LUNA™ 4.

Řada LUNA™, již zákazníci FOREO už dobře znají, byla vylepšena o ještě měkčí silikonové štětinky, které umožňují inovovaným přístrojům na tvář LUNA™ 4 a LUNA™ 4 mini klouzat po pokožce takřka bez námahy. LUNA™ 4 zároveň přichází se třemi režimy čištění pleti. Vybrat si můžete mezi jemným, pravidelným a hloubkovým čištěním, přičemž si následně můžete vychutnat i rozmazlování pleti v podobě různých druhů masáží, jež zdokonalený přístroj nabízí.

FOREO je dnes známé jako absolutní lídr v oblasti beauty-tech, neustále inovuje své udržitelné produkty s extrémní výdrží baterie, rychle a bez námahy poskytuje výsledky na úrovni profesionálních ošetření pleti v pohodlí vašeho domova, čímž vám šetří čas a peníze. Švédský gigant tak změnil způsob, jakým uvažujeme o péči o pleť, a přeměnil základní ošetření na technologicky vylepšené relaxační chvíle rozmazlování a rituálů. Společnost FOREO, poháněná touhou zlepšovat životy lidí, bude pokračovat v prosazování inovací – a to nejen v oblasti technologií, ale i při pozdvihování svého podnikání nad rámec zisku a v rozvíjení filozofie, že návratnost investicí by se měla měřit udržitelností a společenskou zodpovědností.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.