Sociální sítě
Nahoru

Montblanc představuje luxusní kolekci kožených doplňků s dezénem krokodýlí kůže

Značka Montblanc uvádí na trh Meisterstück Selection – novou kapsulovou linii kožených doplňků s embosovaným krokodýlím vzorem, která představuje exkluzivitu a charakteristickou estetiku kolekce Meisterstück.

V nabídce domu Montblanc ztvárňuje kolekce Meisterstück pomyslný vrchol luxusního kožedělného řemesla. Její výjimečné postavení nyní upevňuje nová kapsulová řada Meisterstück Selection s výběrem elegantních tašek a doplňků vyrobených z kůže s embosovaným krokodýlím dezénem. Sofistikované výtvory nesou charakteristické designové prvky kolekce Meisterstück inspirované nadčasovou ikonou luxusu – psacím perem Meisterstück.

Každý kus, vyrobený z měkké černé kůže, vyniká nezaměnitelným stylem odkazujícím k bohatému dědictví Montblanc. Mezi detaily inspirovanými ikonickým Meisterstückem patří jezdci k zipům vyrobení z vintage palladia ve tvaru hrotu plnícího pera, který nesou rovněž kožené detaily na místech, kde se k tašce připevňují rukojeti nebo popruhy či kožený přívěsek na klíče u tašky Duffle.

Tři různé velikosti pro tři různé příležitosti využití. Velká taška Duffle Bag je dokonalým společníkem na víkendové cesty, zatímco menší Medium Duffle Bag dodá punc sofistikovanosti při návštěvě posilovny nebo se skvěle hodí na celodenní výlet po městě. V neposlední řadě Mini Duffle představuje stylový doplněk pro každou příležitost. S novou aktovkou na dokumenty, jež se vyznačuje funkčním, ale nezaměnitelně luxusním provedením, mají pracovní povinnosti nebývale distingovaný rozměr. Messenger, psaníčko s poutkem na zápěstí a Mini Bag zase doladí jakýkoli styling o rafinovanost a nenucenou eleganci.

Sortiment doplňují malé kožené výrobky v černé, šedé a takzvané britské zelené barvě v podobě psaníčka na osm kreditních karet s poutkem na zápěstí, peněženku na šest kreditních karet, pouzdro na karty a rovněž opasek s přezkou ve tvaru podkovy.

Meisterstück píše touto novou řadou další kapitolu dlouhého příběhu luxusního designu a nadále inspiruje vznik nových reinterpretací pro nastupující generace zákazníků.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.