Sociální sítě
Nahoru

Lanýžové hody na Terase U Prince

Podzim patří houbám. Hřiby nebo lišky zdobí talíře mnohým restauracím. Terasa U Prince není výjimkou. Nebyla by to, ale vyhlášená ikona pražské gastronomie, kdyby ustála na klasice. Houby mají vytříbené jako je celá Terasa U Prince. Podávají se zde totiž pokrmy s tou nejdražší houbou na světě. Lanýž v mnoha podobách.

Nejkvalitnější lanýže na Terase U Prince. Co třeba hned po ránu na snídaních, které se podávají od 9:00 do 11:00. Zde je totiž výtečná francouzská snídaně, kterou tvoří míchaná vejce s lanýži a smetanou, marinovaným lososem na toastu s avokádem a Crème fraîche, v neposlední řadě doplněnou listovým salátem s cherry rajčaty.

Bestsellerem a absolutní jedničkou v lanýžové nabídce jsou Tagliatelle s čerstvým podzimním lanýžem, jenž doplňuje parmazán a lanýžový krém. Kdo by nechtěl ochutnat čerstvě nastrouhanou delikatesu v takovémto spojení. Navíc za přívětivou cenu, která nevyráží dech jako výhled na Staroměstské náměstí.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.