Sociální sítě
Nahoru

Pealock přichází s unikátním pojištěním sportovního vybavení přímo v aplikaci na pár kliknutí

Sportovní výbava je drahá a láká zloděje. Naštěstí ji můžete účinně chránit. Řešení se jmenuje Pealock. Nabízí nejen bezpečnostní zámek, ale také pojištění výbavy.

Co je Pealock?

Chytrý elektronický zámek pro vaše sportovní vybavení.

Je multifunkční a lehce přenosný. Lze použít na jakékoliv pro vás hodnotné vybavení, ať už se jedná o kolo, lyže, koloběžku, kočárek, vozík, snowboard nebo třeba skútr. Zařízení je vyrobeno v České republice.

Chytrý a odolný

Máte dvě možnosti, jak zámek Pealock ovládat. Buď prostřednictvím karty NFC s čipem, která je součástí každého balení, nebo pomocí tlačítka chytré aplikace v mobilu. Na krátkou vzdálenosti zámek komunikuje přes Bluetooth, jakmile se od zámku vzdálíte, automaticky se přepne na GSM signál. Místo karty si také můžete zvolit NFC klíčenku nebo náramek pro odemykání a zamykání Pealocku. Ke každému Pealocku můžete přidat až 5 NFC klíčenek nebo karet.

Pásek zámku je vyroben z odolného materiálu, ve kterém jsou zalisována ocelová lanka a vodič, který plní funkci uzavřeného obvodu a je připojen k alarmu. Při pokusu o přeštípnutí pásku se spustí alarm a zámek uživatele upozorní na mobilní telefon.

Mobilní aplikace Pealock

V mobilní aplikaci, která k Pealocku patří, se zobrazují notifikace odesílané přímo samotným zámkem, lze sledovat stav baterie a spravovat další nastavení pro jeho pohodlné užívání. V rámci jedné aplikace je navíc možné spravovat více zámků najednou, například zámky vašich dětí. Díky všem těmto funkcím a technologiím je Pealock velice snadno použitelným a kompaktním zařízením.

Podsedlová kapsička pro cyklisty

Podsedlová brašna je ideálním pomocníkem, do kterého můžete během cesty uschovat zámek Pealock. Navíc v ní zbude místo i pro další vybavení. Vnitřní síťová kapsička je vhodná na odložení hotovosti nebo drobných předmětů. Uchycení pod sedlem je zabezpečeno třemi páskami na suchý zip. Reflexní prvky na bocích zvyšují viditelnost za snížených světelných podmínek. Brašnička je vyrobená z odolného materiálu, který zajistí dlouhou životnost. Díky speciální povrchové úpravě a nepromokavým zipům vás nepřekvapí ani deštivé počasí.

Nejen zámek, také pojištění

Firma Pealock spojila síly s Českou podnikatelskou pojišťovnou (ČPP) a pro všechny majitele druhé generace chytrého zámku Pealock nabízí pojištění sportovního vybavení za bezkonkurenční cenu, které lze vyřídit na pár kliknutí.

Pojištění si lze sjednat na kolo, elektrokolo, koloběžku, elektrokoloběžku, lyže, skialpy, snowboard a kočárek. Limit plnění je 5 000 Kč až 500 000 Kč. Díky možnosti sjednat pojištění od 1 dne až po 365 dní dokáže služba cílit na široké spektrum zákazníků a je tedy vhodné na víkend, ale i celý rok. Pojištění se vztahuje na krádež v jakoukoliv hodinu, kdekoliv mimo domov. Pokud je kolo nebo jiné vybavení odcizeno z domácnosti, je krádež hrazena z pojištění domácnosti. Tato dvě pojištění se z legislativního hlediska nesmí navzájem překrývat.

Konkrétní cenu za pojištění vašeho zařízení si jednoduše spočítejte v aplikaci nebo v jednoduché kalkulačce na webu pealock.cz. 

Jak pojištění funguje?

Do chytrého telefonu je nejprve nutné stáhnout nejnovější aktualizaci aplikace Pealock, která přináší záložku „Pojištění“. Přímo do aplikace je třeba zadat následující údaje:

  • pojistná částka (pořizovací cenu vybavení)
  • typ vybavení
  • název vybavení
  • datum, kdy má pojištění platit
  • osobní údaje, které si uživatel do aplikace zadá jednorázově

Podle zadaných údajů se zobrazí cena pojištění a zaplacením přes platební bránu zákazník toto pojištění potvrdí.

Jaké jsou podmínky pojištění?

V případě, že je Pealock aktivovaný a vybavení s ním uzamčené, pak je spoluúčast 1 %, minimálně 5 000 Kč pro kola a 2 000 Kč pro ostatní vybavení. Pojistka zároveň platí pro celou EU a Švýcarsko. Platba za samotné pojištění probíhá rovněž v aplikaci Pealock, bez nutnosti ji opouštět.

Akční cena první verze zámku

Aktuálně slaví firma Pealock dva roky od spuštění prodeje první verze zámku. Jako poděkování si připravili speciální akci, během které si zákazníci mohou pořídit Pealock 1 za zvýhodněnou cenu 2 990 Kč včetně DPH. Akce platí pouze do vyprodání zásob.

Více informací naleznete na webové stránce pealock.cz

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.