Sociální sítě
Nahoru

3 rady, jak kombinovat eleganci a sportovní styl

Pokud už při samém zaznění spojení slov „sportovní” a „elegantní” s údivem lehce pozvedáte obočí a přemýšlíte, co vůbec může z takové kombinace vzejít, ale zároveň vám připadá dostatečně fascinující a zní jako řešení vašich věčných stylizačních dilemat, pak jste zavítali na správnou adresu.

Dnes vám poradíme, jak efektně spojovat eleganci a sportovní styl v duchu sporty chic, a dokážeme vám, že oblečení, boty a doplňky, které jsou spolu vhodně nakombinovány, vytvoří WOW efekt a jsou dostupné doslova na dosah ruky, např. v obchodě 50style.

Sporty chic – hit, nebo nepovedený experiment?

Také se vám sportovní styl spojuje s outfity určenými na cvičení – kluzkými legínami, barevným tank topem a čelenkou z frotté materiálu, která účinně pomáhá s bojem proti na očích splývajícím potem vzniklým v důsledku intenzivního výkonu? Ačkoli se zdá opak, nejedná se o jediné možné řešení, obzvláště rozhodnete-li se pro look ve stylu sporty chic.

Co se ale za tímto názvem ukrývá? Sportovní elegance nepředstavuje nic jiného, než spojování prvků pocházejících z volného sportovního a městského stylu s casualovými akcenty. Pro dosažení požadovaného výsledného efektu je neobyčejně pomocné správné vyvážení stylizace – komponované outfity by neměly být ani příliš volné, ale ani příliš oficiální a elegantní. Zní to komplikovaně? Nic nemůže být dále od pravdy! Při vytváření pohodlných a zároveň módních stylizací vám pomohou tři následující triky.

WOW efekt na 3 způsoby – sportovní ležérnost a elegance

  1.  Vyměňte boty na podpatku za sneakery

    Lodičky vám přidají několik centimetrů výšky navíc, ale buďme upřímní, lze jen stěží najít takové, které by se pohodlně nosily po celý den. Z tohoto důvodu je také doporučujeme milovníkům sportovní elegance vyměnit za sportovní sneakery, které navzdory prvnímu dojmu znamenitě hodí ke casualové klasice do kanceláře, k jaké se řadí například oblek s dlouhými kalhotami se širokými nohavicemi, lichoběžníková sukně a hladké tričko s krátkým rukávem, a dokonce také midi či maxi šaty.Podle svého vlastního vkusu se můžete rozhodnout pro sneakery ve stylu ugly shoes, čili na masivní tenisky posazené na zvětšených a pozornost budících podrážkách (např. Fila Electric Flow, Nike Crater Remixa nebo také Puma Kaia Platform) nebo také vsadit na univerzálnější a tlumenější design nabízený dámskými sneakery adidas Court Bold, New Balance 373 či nadčasovými Converse Chuck Taylor All Star Madison Mid.

  2.  Vsaďte na barvyAčkoli vypadá monochromatismus velmi stylově, hrozí v jeho případě, že vytvoříte nudnou a nijakou stylizaci. Jak tomu zabránit? Nejlépe pomocí silných, energií prodchnutých barevných akcentů, např. v podobě intenzivní růžové, syté kelly green, oranžové, žluté, fialové nebo jakékoli jiné barvy, jejíž přítomnost nelze jen tak přehlédnout. Roli doplňků jednobarevných, elegantních stylizací mohou plnit např. pánské hodinky nebo kšiltovka, dámská kabelka, vícebarevná ledvinka a také jakýkoli jiný detail, jenž prolomí jednoduchý celek a dokáže, že nejžhavější módní trendy vám nejsou cizí.

  3.  Nebojte se originálních kombinacíSportovní elegance jednoduše zbožňuje zdánlivě nesourodé kombinace, ke kterým by se žádný jiný módní trend neodhodlal. U sporty chic jsou dovoleny téměř všechny módní tahy, díky tomu pouzdrovou mikinu typu crewneck v kratším střihu (např.Feewear Kamet) můžete nakombinovat se vzorovanou maxi sukní a balerínkami či teniskami, oblekové kalhoty použít jako spodní část stylizace skládající se ze sportovního podprsenkového topu, třeba na 50style dostupného UP8 BRA Finley či Nike Bra W NK AIR DF INDY CUTOUT, a oversize sáčka a takhle vytvořený celek doplnit taštičkou v podobě aktovky nebo sneakery na ploché podrážce.

Sporty chic pro každou kapsu

Jak tedy sami vidíte, sporty chic v sobě skrývá obrovský potenciál a opravdu každý je v jeho případě schopen vytvořit efektní stylizace tím, že se bude držet jeho pravidel. Pokud cítíte, že si letos právě tohle spojení pohodlí a nadčasovosti získalo vaše srdce, pak určitě nahlédněte do obchodu 50style, kde na vás sportovní kousky od nejslavnějších výrobců čekají za velmi konkurenční ceny.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.