Sociální sítě
Nahoru

Nastává období chřipek a nachlazení. Jak s nimi bojovat?

Kašel, bolest v krku a nachlazení nás mohou s nástupem chladných dnů nepříjemně potrápit. V tomto období je důležité posilovat náš imunitní systém pestrou stravou a v případě nástupu nemoci přidat i podpůrnou léčbu, například ve formě bylinných sirupů.

Bylinné složky se k léčbě onemocnění používají již od pradávna, ulevují od mnoha zdravotních neduhů a v případě sirupů i skvěle chutnají. Pojďme si představit nejoblíbenější druhy od tradičního českého výrobce DIAVITA, se kterými při výběru nešlápnete vedle. Využijete je pro sebe, svoje blízké i jako praktický dárek.

DIAVITA

Bylinný sirup Jitrocel 

Již naše babičky věděly, že jitrocel řadíme mezi zázračné bylinky a jeho využití je mnohostranné.

Má příznivé účinky na krk, hltan a hlasivky. Posiluje horní cesty dýchací, rozpouští hleny, usnadňuje odkašlávání, zabraňuje častému dráždění sliznice a tím umožňuje klidný spánek.

Působí také jako antioxidant, podporuje přirozenou imunitu, má příznivý vliv na dýchací a trávicí systém a pomáhá k pročištění jater.

S přidaným vitamínem C navíc přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

K dostání ve třech variantách: klasický, bez cukru a slazený stévií.

 

DIAVITA

Bylinný sirup Mateřídouška

Mateřídouška je přírodní antioxidant, podporuje přirozenou imunitu, má příznivý vliv na dýchací i trávicí systém a působí antibakteriálně. Zbavuje tělo toxických a škodlivých látek a ve formě sirupu s lahodnou chutí vám pomůže i v boji proti nachlazení.

Bylinný sirup s mateřídouškovým extraktem a vitamínem C má příznivé účinky na krk, hltan a hlasivky. Vitamín C navíc přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

K dostání ve dvou variantách: klasický a bez cukru.

Více informací a možnost zakoupení bylinných sirupů a dalších výrobků najdete na webových stránkách: www.diavita.cz.

Více z rubriky PR články

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.