Sociální sítě
Nahoru

Zázračně rychlé a snadné rozčesávání

Česká značka Curapil se specializuje na produkty podporující zdraví vlasů a pokožky hlavy. Ideálním doplňkem k tabletám Curapil Original, které se užívají po jedné denně, a sadě šamponu s kondicinérem pro růst vlasů, je vyživující sprej.

Růžová na znamení míru

Umyté vlasy rozčesávejte vždy ještě mokré. Dělejte to ale opatrně, v tomto stavu jsou obzvlášť zranitelné. Nešetřete, a kupte si kvalitní kartáč s přírodními štětinami či speciální rozčesávací hřeben. Velmi dobrým pomocníkem proti bolestivému zacuchání je také tzv. tangle teezer.

Vyživující sprej, Curapil, 150 ml/389 Kč curapil.cz

Vlasy budou poddajnější, když je před rozčesáním ošetříte vyživujícím sprejem s vysokým obsahem kolagenu a kreatinu.

Kromě toho posílíte i jejich pevnost, pružnost a dodáte jim zářivý lesk.

Olej na suché a poškozené vlasy

Po vysušení vlasů hladkým ručníkem bez smyček naneste na konečky avokádový olej, který jim dodá potřebnou hydrataci. Kondici a vzhled celkově zlepšíte pravidelným používáním regeneračního séra s obsahem bio arganového oleje. Ve vlasové kosmetice patří k vůbec nejoblíbenějším ingrediencím, po jeho použití každé vlasy doslova ožijí.

Regenerační sérum, Curapil, 30 ml/449 Kč, curapil.cz

Kyselina hyaluronová zlepší elasticitu vlasů a pomůže pokožce hlavy k nalezení rovnováhy, bavlníkový olej vlasy zjemní a vytvoří na nich neviditelný ochranný film.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou