Sociální sítě
Nahoru

Four Seasons Hotel Prague zve na bílého lanýže a tradiční americké thanksgiving

Restauraci CottoCrudo v listopadu provoní nezaměnitelná vůně jedné z nejoceňovanějších pochoutek na světě. Výjimečný bílý lanýž Alba z oblasti Piemont v severozápadní Itálii oslavuje šéfkuchař Marco Veneruso ve svém speciálním šestichodovém degustačním menu i ve vybraných pokrmech a la carte.

Marco Veneruso

Hosté se mohou těšit na exkluzivní kreace včetně lanýžového medu a zmrzliny. Degustační menu s bílým lanýžem se podává denně až do konce listopadu. Cena je 5000 Kč na osobu, přičemž párování s vínem vyjde na dalších 2500 Kč.

CottoCrudo

Listopadovou nabídku obohatí také sous chef Nicholas Trosien, nejnovější člen talentovaného kulinářského týmu, který za restaurací CottoCrudo stojí. Nicholas pochází z amerického Michiganu a letošní večeři na Den díkůvzdání připravil pro hosty, kteří rádi slaví tento svátek s bohatou hostinou a ve skvělé společnosti.

Nicholas Trosien

Milovníci americké kuchyně se mohou těšit na lahodnou kombinací salátu z humra, pečené krůtí rolády se zelenými fazolemi, batátovým pyré a brusinkovou omáčkou zakončenou pekanovým koláčem s vanilkovou zmrzlinou. Toto tradiční americké thanksgiving menu vyjde na 1750 Kč na osobu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.