Sociální sítě
Nahoru

Perrelet opět partnerem Globe Soccer Awards v Dubaji

Švýcarská hodinářská značka Perrelet se stala již druhým rokem po sobě oficiálním partnerem známého a respektovaného „Globe Soccer Awards“, které se konalo v Dubaji 17. listopadu 2022.

Mezi hodnoty, díky nimž se řadí fotbal mezi nejoblíbenější sporty světa, patří každodenní odhodlání a neustálá touha se zlepšovat. Identické hodnoty sdílí právě i Perrelet tvořící vysoce spolehlivé hodinky, které jsou obdařeny současným a nekonvenčním designem, aby uspokojily poptávku hodinářských nadšenců.

Večerní gala Globe Soccer Awards opět zaštítil šejk Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Akce ve svém 13. ročníku opět odměnila nejen nejlepší hráče a trenéry, ale také lidi pracující v zákulisí. Toto kýžené ocenění bylo organizováno ve spolupráci s Dubajskou sportovní radou. Slavnostní předávání cen se konalo v úžasném místě letoviska Madinat Jumeirah.

Mezi vítězi Dubai Globe Soccer Award 2022 patří zvučná jména jako Karim Benzema oceněný jako nejlepší mužský hráč, Carlo Ancelotti jako nejlepší trenér, Sergio Ramos jako nejlepší obránce všech dob a Real Madrid jako nejlepší mužský klub. Ceny si převzali také Paolo Maldini a Frederic Massara jakožto nejlepší Sportovní ředitelé. Nejlepší hráčka ženského fotbalu byla zvolena Alexia Putellas. Prestižní ocenění Player Career Award si odnesl Zlatan Ibrahimovic.

Značka Perrelet měla tu čest odměnit všechny zasloužilé hvězdy svými mechanickmi hodinkami z kolekce „Turbine Carbon Black Edition“ s dvanáctilistou vrtulí nad plochou číselníku a in-house strojkem s COSC certifikací.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.