Sociální sítě
Nahoru

Britská herečka Vanessa Kirby novou ambasadorkou domu Cartier

Distingovaná, smyslná a nezávislá. Nejnovější ambasadorka francouzského domu Cartier, Vanessa Kirby, evokuje silou svého charakteru ikonického pantera. Herečka a filantropka zastoupí roli emblematické šelmy jako tvář šperků, hodinek a vůní počínaje rokem 2023, kdy bude odhalena nová kampaň na parfémy z linie La Panthère.

Oceňovaná britská herečka oplývá přirozenou elegancí, která působí autenticky a uvolněně. Její vystoupení na jevišti a na plátně, od prvního divadelního angažmá ve hře Arthura Millera Všichni moji synové až po hvězdné ztvárnění princezny Margaret v seriálu Koruna a kritiky oceňovaný snímek Střípky ženy, vynesla Kirby cenu BAFTA a nominace na Oscara, Emmy a Zlatý glóbus.

Je mi velkou ctí stát se ambasadorkou a ztělesňovat nezkrotného ženského ducha stojícího za ikonickou vůní La Panthère. Být spojována s domem Cartier oddaným filantropii, otázce posílení postavení žen ve společnosti, ochraně přírody, umění a kultury, a rovněž s jeho mimořádným týmem, je velmi inspirativní. Stali se mou rodinou a cítím se poctěna, že mohu jít na cestě společně s nimi,“ říká ke spolupráci s Cartier Vanessa Kirby a Arnaud Carrez, ředitel pro marketing a komunikaci Cartier International doplňuje: „Abychom vyjádřili přitažlivou panteří sílu, naše volba spontánně padla na Vanessu Kirby. Oplývá svobodomyslností, odvahou a přesvědčením, a to jak ve svých rolích na plátně, tak i v životě. Je to herečka, jež bere svůj osud do vlastních rukou, odhodlaná a ambiciózní. Vykazuje sílu, kterou sdílí s ikonickým panterem.“

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.