Sociální sítě
Nahoru

Silvestrovské oslavy na dohled. Užijte si je ve společnosti Mionetto Prosecco

Základem každého skvělého večírku, který končí až v ranních hodinách, je nepodcenit přípravy. A to nepochybně platí i o silvestrovské noci, kterou si chceme užít bez starostí a v té nejlepší společnosti. Nachystejte se na poslední večer v roce se vším všudy. Vsaďte na novinku z portfolia značky Mionetto se skvělým chladícím boxem na led. Uvidíte, že skvěle vychlazené prosecco učiní vaše bujaré oslavy zcela nezapomenutelnými.

Mionetto Prosecco CHILLER pack koupíte za 289 Kč, osobnivinoteka.cz

Večírky se vším všudy

Oslavte konec roku a přivítejte příchod toho nového ve stylu! Vyzkoušejte designové balení značky Mionetto s chladicím boxem, které je k dostání ve dvou variantách. Mionetto Prosecco DOC Brut osloví svěží chutí s tóny jablka, citrusu a svým jemným, dlouhotrvajícím perlením. Varianta Rosé naopak skvěle ladí k romantickým duším a oslní nejen svou růžovou barvou broskvového květu, ale také vůní plnou ovocného buketu s výrazným nádechem červeného ovoce a grapefruitu. V chuti se mísí ovocné tóny s dotekem medu a chlebové krusty.

Dopřejte si nekončící zábavu s lehkou hlavou

Nechcete se vzdát opojné chuti hravých bublinek, ale tentokrát byste se raději obešli bez alkoholu? Sáhněte po nealkoholické variantě Mionetto, která si každého získá svojí světlou, slámově žlutou barvou s jemným perlením. Díky delikátní vůni s tóny zralého ovoce a čisté, ovocné a lehce nasládlé chuti vás tento nápoj okamžitě přesvědčí, že si i s čistou hlavou užijete nekončící zábavu naplno.

Nealkoholické Mionetto zakoupíte za 229 Kč, osobnivinoteka.cz

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.