Sociální sítě
Nahoru

Helly Hansen – kvalita a zkušenosti

Na trhu je málo outdoorových značek, které mají tak bohatou historii jako Helly Hansen. Tato skandinávská značka funguje nepřetržitě od roku 1877. Její zakladatel se proslavil vytvořením nepromokavých bund a kalhot, které měly zvýšit pohodlí námořníků na cestách po mořích a oceánech. Značka s charakteristickým logem HH je dodnes ceněna pro své špičkové zpracování.

Outdoorové kolekce

Dříve se značka zaměřovala především na vybavení a oblečení pro námořníky. Dnes je její portfolio mnohem širší a pokrývá téměř všechny outdoorové disciplíny. Pokud tedy milujete hory, běhání nebo cyklistiku, určitě v nabídce společnosti najdete produkty, které budou dokonale vyhovovat vašim plánům. Značka spoléhá na patentovaná řešení, která udržují maximální míru pohodlí během aktivity. Obzvláště oblíbené jsou svrchní oděvy této značky. Bunda Helly Hansen bude během aktivity perfektně fungovat. Kombinace vypasovaných střihů a moderních tkanin poskytuje mnoho žádoucích vlastností.

Bundy umožňují udržovat optimální tělesnou teplotu. Mnoho modelů využívá pokročilou membránovou konstrukci. Speciální vrstva je navržena tak, aby nás chránila před promočením a zároveň nám umožnila zachovat prodyšnost. Tímto způsobem jsme chráněni před vnější i vnitřní vlhkostí. Společnost dbá na potřeby všech uživatelů a uživatelek. Spousta modelů je skvělá pro každodenní použití, zatímco jiné, ty nejpokročilejší, nám umožní zvýšit bezpečnost v extrémních podmínkách, jako například systém RECCO®.

Značka nabízí také zateplené modely. Tyto bundy plněné přírodním prachovým peřím jsou ideální pro použití v mrazivém počasí. Peří je vynikajícím izolantem a chrání před chladem. Díky své nízké hmotnosti poskytují bundy maximální pohodlí. Společnost sází na moderní vodoodpudivá řešení, která chrání oděvy před rychlým promočením.

Obuv a oblečení do všech podmínek

Značka Helly Hansen však není známá pouze svými outdoorovými bundami, ale také oblečením a obuví, které jsou ideální pro pobyt v přírodě. Minimalistický design v kombinaci s promyšleným návrhem činí z každého výrobku HH® ideální volbu pro aktivní lidi. Obuv však nebude dobře fungovat jen na stezkách. Mnoho modelů je vhodných i do města, zejména v zimě. Zvýšený svršek v kombinaci s patentovanou membránou ochrání vaše nohy před promočením. Přilnavá podrážka zase zajistí potřebnou trakci v horách i ve městě.

Oblečení Helly Hansen je esencí všestrannosti. Vyspělé technické tkaniny se také kombinují s přírodními vlákny bavlny nebo merino vlny. Každý uživatel a uživatelka si zajistí pohodlí po celou dobu své činnosti. Díky širokému výběru produktů můžete snadno doplnit oblečení pro jakoukoli aktivitu. Značka se zaměřuje také na lifestylová řešení, která budou dokonalým doplňkem vašeho každodenního šatníku, bavlněné mikiny nebo trička zajistí prodyšnost a jejich potisky s outdoorovou tematikou zvýrazní to, co máte opravdu rádi. Outdoorový obchod 8a.cz prodává výrobky značky HH.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.