Sociální sítě
Nahoru

Rumy Plantation jsou srdcovou záležitostí, zabodujte s nimi na svatého Valentýna

Vděční za blízkost milované osoby bychom měli být neustále, ale je den, který nám tento fakt přece jen připomíná o něco důkladněji. Den svatého Valentýna se blíží mílovými kroky a není důvod, proč se do únorových oslav lásky nezapojit. Zvlášť když může mít valentýnský dárek pro vaši spřízněnou duši tak lahodnou podobu. Rumy Plantation jsou připravované s láskou a vášní pro řemeslo, není tak pochyb o tom, že jsou pro 14. únor jako stvořené. Každý z nich má svůj příběh, zbývá tak jen vybrat ten nejvhodnější k vaší partnerské cestě.

Plantation Grande Réserve

Plantation Grande Réserve: Provoňte vaši romantickou chvilku bohatými tóny grilovaného kokosu a dřevité vanilky! Exotický Plantation Grande Réserve je blend rumů z Barbadosu, které zrály nejdříve v Karibiku a poté ještě jeden rok v sudech po koňaku Ferrand ve Francii. Chystáte-li večeři ve dvou, bude perfektním aperitivem u vašeho valentýnského menu.

Plantation Grande Réserve

Plantation Stiggins‘ Fancy Pineapple: Chuť ananasu vás přenese do tropického ráje i v té nejmrazivější zimě, a tak se nabízí, abyste ananasovou lahůdkou, rumem Plantation Stiggins‘ Fancy Pineapple, doplnili i vaši hřejivou lásku. Pokud jste fanoušky klasické literatury, jistě vás bude zajímat, že Plantation Stiggins‘ Fancy Pineapple je poctou postavě Reverenda Stigginse z románu Charlese Dickense Kronika Pickwickova klubu, jehož oblíbeným nápojem byl právě „ananasový rum“.

Plantation Stiggins‘ Fancy Pineapple

Plantation XO 20th Anniversary: Říká se, že ve dvou je svět lepší. Dárkové balení rumu Plantation XO 20th Anniversary proto obsahuje i dvě originální skleničky, abyste si jeho výjimečnou chuť mohli stylově užít po boku své lásky. Byl vytvořen z velmi starých barbadoských rumů na oslavu dvacátého výročí Alexandra Gabriela, klíčové osoby rumů Plantation, v pozici master blendera. Tento perfektní dárek pro něj připravil jeho tým, stejně perfektním dárkem bude jistě i pro vaši milovanou polovičku.

Plantation XO 20th Anniversary

Láska k rumům celosvětově roste a stejně tak tomu je i u nás. Rádi objevujeme pestrý rumový svět a nové chutě i vůně. Proto stále stoupá i obliba rumů Plantation, pro které je charakteristická nebývalá rozmanitost. Portfolio Plantation zahrnuje rumy extra jemné a elegantní, ale i takové, které jsou plné, robustní a výrazné, vyhledávané největšími rumovými fanoušky. Oblibu rumů Plantation v celosvětovém měřítku potvrzuje i jeho ocenění v aktuálním reportu magazínu Drinks International (2023 Drinks International Annual Brand Report). V rumové kategorii stojí „na bedně“ v obou sledovaných ohledech: je druhým nejvíce prodávaným rumem a třetím nejoblíbenějším rumem. Právem mu patří i místo v žebříčku TOP 10 Volby barmanů. Z kategorie rumů zaujal nejvyšší příčku.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.