Sociální sítě
Nahoru

Kdo řekl, že je romantika mrtvá? KRAKEN!

Valentýna lemují laciné výlevy a nevkusný kýč. Pro Krakena, obávanou příšeru z mořských hlubin, je to nejvíc nenáviděný den v roce. Vynořuje se ze dna oceánu, aby se utkal s Kupidem a smetl veškerý patos, který přitáhl jeho odvěký buclatý nepřítel se svými šípy lásky.

KRAKEN Black Spiced

Kraken je proslulý vyvinutými smysly, především čichem, chutí a hmatem. Sentimentální klišé cítí na stovky mil. Jak asi prožívá Valentýna? Srdce bijí rychleji. Líce se chvějí. Uvolňují se feromony. Vzduchem se line odporně sladká vůně lásky a Kraken už natahuje svá chapadla. Nepodléhejte tlaku umělé romantiky, Kraken ničí trapná klišé a vyzývá všechny, aby na letošní Valentýn zlomili srdce – a to doslova, na nelítostné mikrostránce KrakenvsCupid.com.

Anti-valentýnské tažení nedoplní nic tak dobře jako KRAKEN Black Spiced. Tajná směs koření, která se nechává v karibském rumu macerovat, mu dodává jeho typickou vůni a chuť, ve které se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře a špetky nebezpečí. Funguje i jako protijed na přeslazená valentýnská klišé.

„K čemu je čas, který nejsme spolu,“ stojí na typické valentýnce. „Kéž bys navždy plaval osamocen na širém moři,“ odpovídá trefně Kraken. V pozadí lámání srdcí nechte znít nový Spotify playlist The Kraken Heart Break Mixtape s nejlepšími anti-valentýnskými songy.

Na oslavu zlomených srdcí, která jsou s křikem stažena do propasti oceánu, si připravte stylový drink. Pokud vám připadá Valentýn nechutně sladký, tento koktejl z brusinek a citrusů bude dokonalou protilátkou.

KRAKEN Valentine’s Smash

5 cl KRAKEN Black Spiced

7 cl brusinkový džus

2 cl čerstvě vymačkaná limetková šťáva

1,5 cl cukrový sirup

Maliny na ozdobu

KRAKEN Black Spiced, brusinkový džus, cukrový sirup a čerstvou limetkovou šťávu zběsile protřepejte v šejkru a nalijte do sklenice s ledem. Ozdobte malinami.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.