Sociální sítě
Nahoru

Staňte se pilotem Formule 1 pod vedením Tomáše Engeho

Usedněte do monopostu F1 stáje Prost a nechte se koučovat od Tomáše Engeho, který vůz pilotoval ve třech ostrých závodech Formule 1 a jako jediný Čech se dostal až do závodů v královské disciplíně.

Závodit v seriálu Formule 1 je snem mnoha automobilových fanoušků, bohužel však pro většinu naprosto nedostižný. Ať už kvůli nedostatku talentu, řidičských schopností nebo vysokého věku. Se závodní kariérou totiž musíte začít v útlém věku a hlavně na to mít peníze. Hodně peněz.

Pokud však stále nosíte v hlavě sen o tom, že se jednou do monopostu Formule 1 posadíte a projedete po nějakém slavném závodním okruhu, můžete se klidně probudit a přestat snít. Nyní se to může stát skutečností.

Chcete alespoň na chvíli zažít pocity pilotů F1? Díky butikové zážitkové agentuře Ricard & Bonette se můžete posadit do skutečné Formule 1 a opravdu ji na vlastní kůži řídit! Na prosluněném závodním okruhu Portimão získáte možnost usednout do monopostu stáje Prost, která v kolotoči F1 působila mezi lety 1997 a 2001.

Čtyřdenní zážitkový pobyt v Algarve zahrnuje celodenní intenzivní kurz jízdy ve Formuli 1 na okruhu Portimão, navíc pod vedením bývalého pilota F1 Tomáše Engeho, který jako jediný Čech nastoupil do tří ostrých závodů v královské kategorii motorsportu.

S okruhem se seznámíte počátečními jízdami v nižší třídě Formule Renault 2.0, abyste následně usedli do plnohodnotné Formule 1 bývalé stáje Prost s motorem Cosworth V8 generujícím výkon 650 koní při 12 000 otáčkách! Za volantem F1 odřídíte celkem 5 kol.

Po celou dobu tréninku se vám bude exkluzivně věnovat Tomáš Enge, se kterým navíc za dobu pobytu dvakrát povečeříte. Získáte tak unikátní příležitost pohovořit a získat cenné zkušenosti od člověka, který s tímto konkrétním monopostem F1 závodil.

Adrenalinem na závodním okruhu navíc všechno nekončí. Pobyt si můžete prodloužit a užít si např. golf na některém z mnoha vyhlášených greenů. Po celou dobu navíc budete ubytovaní v pětihvězdičkovém resortu Vila Vita Parc.

Pobyt si dále zpestříte celodenním výletem na jachtě a plavbou podél pobřeží Algarve. Cestou prozkoumáte slavné jeskyně Benagil nebo si vyzkoušíte různé vodní sporty. Výlet zakončíte večeří v malebném přístavu Ferragudo v místní rybářské restauraci. Sen o tom, že si jednou zařídíte monopost Formule 1, nikdy nebyl tak blízko.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.