Sociální sítě
Nahoru

Myskino představilo novinku francouzské parfémové značky Nicolaï

Zatím poslední parfémová novinka značky Nicolaï dostala název Caravansérail Intense. Při vytváření nové parfémové kompozice se parfémářka Patricia de Nicolaï inspirovala oblastí Levanta, regionem na okraji Evropy, Asie a severní Afriky. Tato místa byla odedávna známá bohatými městy s tradicí v pohostinství, celá oblast byla doslova poseta obchodními stezkami a tzv. „caravansérails“. Jednalo se o hostince, ve kterých si cestující mohli odpočinout a zotavit se.

Caravansérail Intense od Parfums de Nicolaï je k dispozici ve 100 ml za 5 160 Kč

Pokaždé, když jsem navštívila Blízký východ mě znovu a znovu překvapil velmi vřelý a přívětivý arabský smysl pro pohostinnost. A ve spojení s kávou to platilo samozřejmě dvojnásobně! Arabská káva je tak jedinečná – zrnka Arabiky s kořením jako je kardamom nebo tonka fazole. Už bylo opravdu na čase, abych vytvořila takovouto gurmánskou vůni“, dodává ke vzniku této parfémové kompozice sama Patricia de Nicolaï.

Složení vůně Caravansérail Intense je postaveno na tónu kávy, která je na Blízkém východě obvyklým a velice oblíbeným nápojem; je to kombinace kávových zrnek Arabika a různých druhů koření, jako je kardamom, hřebíček nebo šafrán. Intenzitu jí dodává pačuli a santalové dřevo doplněné suchými jantarovými tóny slaměnky, vanilky a tonka fazolek.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.