Sociální sítě
Nahoru

Prvotřídní dárek pro oba

Moje Kredenc je pojmem gurmánské provozovny již několik let. Pražské destinace jako Břevnov, Vinohrady nebo Flóra, všude tady lze nalézt prodejny se sortimentem lahodícím náročným gurmánům ovšem v příznivé cenové relaci. Jak je to možné? Koncept Moje Kredenc je povznášející. Cílí na kvalitu a ojedinělý sortiment. Není to supermarket, je to best of market.

Právě v době svátku zamilovaných je správným dárkem to, co obdarovaná osoba upotřebí. Co je zřejmé přísloví, které se traduje staletími? Láska prochází žaludkem. Darujete-li náušnice se špatným závitem či tričko nevyhovujícího střihu není cesty zpět. Nemluvě o alergii na květiny. Správnou volbou je balíček pro něj či pro ni. Darující do krabičky vybere produkty lahodící obdarované osobě. Arašídy nebo kešu, víno nebo Champagne, záleží na každém, co vybere. Jedno je jasné, profesionální tým vždy pomůže vybrat dechberoucí obsah zamilovaného balíčku.

Chutě dokáží vyjádřit pocity a během několika dní i týdnů vyvstanou právě ve správný okamžik. Balíčky se uzpůsobují dle každého jedince. Nikdo nemá žádné omezení. Jedno je jasné, výběr sortimentu je absolutně bezkonkurenční.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.