Sociální sítě
Nahoru

Sladké vyznání

Jaký by to byl Valentýn bez stylových specialit z francouzského pekařství PAUL. Neplýtvejte letos papírem a vyznejte své drahé polovičce lásku mnohem lahodnějším způsobem. Dezerty ve tvaru srdce nebo originální makronky jsou dokonalou sladkou tečkou za slavnostní večeří nebo milou pozorností, která potěší vaše blízké třeba uprostřed pracovního dne.

Půvabná Malinová a Jahodová srdíčka, lehká jako obláček, okouzlí jemnou chutí vanilky a čerstvých malin nebo jahod. Růžová je barva romantické lásky, tak ji nechte promluvit za vás.

Červená znamená vášeň! Pod lesklým čokoládovým glazé se skrývá kombinace vanilkového krému a šťavnatých malin. Valentýnské srdce PAUL je opravdu luxusní.

V den svatého Valentýna můžete udělat radost nejen svému partnerovi, ale každému, na kom vám záleží. Maminku, kolegyni nebo milou sousedku určitě potěší speciální edice oblíbené klasiky – originálních francouzských makronek. Vyberete si velkou Malinovou makronku s lahodným krémem a čerstvými malinami nebo roztomilá křehká srdíčka?

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.