Sociální sítě
Nahoru

PRU58 se hlásí k oslavám sv. Valentýna

Nejrozkvetlejší restaurace u nás si na svátek zamilovaných připravila povznášející menu plné chutí a emocí. 14. února bude k dispozici dvojí fusion asijská nabídka. Krátké šestichodové menu, které se bude podávat od 17:00 až 17:30. Tento zážitek bude stát 999 Kč na osobu. Druhou variantou bude osmichodové menu, jenž bude servírované příchozím od 19:30 až 20:00 a jeho cena činí 1349 Kč na osobu.

Valentýnské menu v podání Štěpána Návrata a jeho týmu je opravdu excelentní. Po Amuse Bouche následuje Gravlax ze sumce, který doprovází jalovec, gin, řepa a bezinka. Další v pořadí je Pomelo Smoked Trout Miang v němž hlavní roli hraje uzený pstruh, pomelo a vzápětí doplňuje kafír, šalotka a pepřovník. Chuťové pohárky se budou tetelit u Chilli Jam Avokádo, jenž je doslova perfektní díky domácí čili marmeládě, avokádu, jablku, kokosu a kešu. Samozřejmě v menu nesmí chybět knedlíčky a ne ledajaké.

Siu Mai Dumplings & Lobster Bisque, neboli vepřové a hovězí knedlíčky s humří omáčkou a ředkví. Nesmí chybět bestseller v podobě potočáku. Už jste tuto rybu ochutnali? Pokud ne, tento chod je nutností. Spicy River Trout NamTok Pla je právě onen potočák, který doprovází koriandr, čili, máta, rýžový pudr, yuzu a nam pla. Fusion asijská kuchyně je zřejmá u Peking Duck & Lokša. Jak název napovídá jedná se o kachnu, dýni okurku a švestkovou omáčku. Milovníkům masa u stolu zaplesá srdce. Pork Cheeks & Pennang Curry je fantastické. Dokonale připravená vepřová líčka s pennang kari, kokosovým mlékem, kafírem a bramborem nemají konkurenci. Sladkou tečkou je Choco Locco plné čokolády, jahod, kiwi, fíků, mandlí a pistácií.

Nadšenci vína si díky širokému výběru vyberou bez problémů. V případě pochybností je na místě profesionální someliér, který vysvětlí a dopomůže k vybrání té správné lahve hroznového moku. Na tento večer, ať už na menší či větší degustaci je nutné zakoupení vstupenek kvůli velkému zájmu. Proto neváhejte a udělejte si večer v PRU58 nezapomenutelný.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.