Sociální sítě
Nahoru

Four Seasons Hotel Prague získal 5 hvězd ve Forbes Star Awards jako jediný hotel v České republice

Forbes Travel Guide ocenil Four Seasons Hotel Prague jako jediný hotel v České republice 5 hvězdami ve Forbes Star Awards 2023. Již čtvrtý rok po sobě slaví hotel nejvyšší hodnocení v nejprestižnějším žebříčku v oblasti luxusního hotelnictví na světě.

Jsem velmi pyšný na celý tým, že se nám podařilo udržet vysokou úroveň služeb a dosáhnout již počtvrté za sebou 5 hvězd v hodnocení Forbes Travel Guide. Být mezi nejlepšími hotely na světě je pro nás velkou ctí i motivací zároveň a budeme tvrdě pracovat na tom, abychom našim hostům i nadále poskytovali stejně vynikající péči,“ říká Martin Dell, generální ředitel Four Seasons Hotel Prague.

Four Seasons Hotel Prague se nachází v samém srdci historického centra města a nabízí jedinečný výhled na Pražský hrad a Vltavu. Čtyři budovy v různých architektonických stylech odráží atmosféru města a české kulturní tradice. Hotel se nachází jen několik minut od Karlova mostu a Starého Města a přibližuje hostům historii Prahy v kombinaci se světově proslulými službami a komfortem Four Seasons.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.