Sociální sítě
Nahoru

Značka Rituals Cosmetics oslavuje začátek jara velikonočními vajíčky

Kosmetika Rituals uvádí na trh oblíbená velikonoční vajíčka v limitovaných edicích, včetně nového velikonočního vajíčka z kolekce Sport. Tato exkluzivní vajíčka, která obsahují mini kosmetické produkty, jsou ideálním dárkem pro kamaráda či člena rodiny nebo pro sebe, pro všechny, kteří si chtějí dopřát krásné letošní jaro.

Jaro je časem nových začátků, příroda se znovu probouzí a je to vítaný okamžik obnovy a osvěžení. Letošní Velikonoce a příchod jara oslavuje luxusní značka Rituals prostřednictvím své limitované kolekce velikonočních vajíček. Každé vajíčko obsahuje mini verze oblíbených produktů, které vydrží ještě dlouho po Velikonocích.

The Ritual of Sakura velikonoční vajíčko –produkty s vůní třešňového květu a rýžového mléka. Obsahuje sprchovou pěnu The Ritual of Sakura, tělový krém a osvěžující sprej na vlasy a tělo, díky nimž se bude pro vás každý den jako nový začátek.

Nejnovějším přírůstkem do této nesmírně oblíbené nabídky je kolekce Sport velikonoční vajíčko – speciálně navržené pro ty, kteří vedou aktivní životní styl. Je to ideální dárek pro přátele nebo členy rodiny nebo dárek pro samu sebe.

The Ritual of Mehr velikonoční vajíčko – produkty s energizujícím sladkým pomerančem a cedrovým dřevem. Obsahuje sprchovou pěnu The Ritual of Mehr, tělový krém a sprej na vlasy a tělo, které dodávají duši zářivé světlo a pozitivitu.

Velikonoční vajíčko Sport Collection se připojuje ke klasickým velikonočním vajíčkům The Ritual of Sakura a The Ritual of Mehr. Obdržení a rozbalení jednoho z těchto krásných vajíček přináší nejen okamžik radosti, ale je to dárek, který se díky speciálnímu balení EGG-stra rozdává dál.

The Sport Collection velikonoční vajíčko – s aktivním uhlím a mátou. Obsahuje sprchovou pěnu Sport, tělové mléko a parfémovanou vodu Sport Travel – L’essentiel, která dodá energii tělu, mysli i duši.

Velikonoční vajíčka z limitované edice jsou k dostání v kamenných prodejnách a na e-shopu 940 Kč.

Kromě velikonočních vajíček nabízí Rituals také dárkové sady The Ritual of Sakura a The Ritual of Karma, které obsahují některé z nejprodávanějších produktů značky v krásných krabičkách. Ideální pro jarní období.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.