Sociální sítě
Nahoru

Eileen Gu na stánku hodinářské legendy IWC v Ženevě

Dvojnásobná olympijská vítězka ve freestyle lyžování Eileen Gu se ve středu připojila k vystavující značce IWC na výstavě Watches & wonders v Ženevě. Je to poprvé, co se Gu, která je od roku 2021 přítelkyní značky ze Schaffhausenu zúčastnila předního hodinářského veletrhu, který skončil 2. dubna.

Během své návštěvy si Gu prohlédla výstavní stánek, který měl letos retro-futuristický vzhled věnovaný nejnovějšímu přepracování hodinek Ingenieur. Kolekce Ingenieur, která byla poprvé vyvinuta v 50. letech 20. století jako pocta technické vynalézavosti, se vyznačuje vášní švýcarského výrobce luxusních hodinek pro inženýrství, materiálové inovace a styl. Nové edice jsou inspirovány designem Géralda Genty ze 70. let a jsou považovány za jedny z nejikoničtějších ocelových sportovních hodinek, jaké kdy byly vytvořeny.

Poté, co ji přivítal generální ředitel Christoph Grainger-Herr, dostala Gu hodinářský plášť „Ingenieur“, podobný laboratorním bundám, které nosí hodináři IWC, a symbolicky tak poukázala na inženýrské know-how značky.

Olympijská medailistka se poté vydala na prohlídku, kde měla možnost dozvědět se více o nových edicích Ingenieur a o premise stánku a kampaně „FORM UND TECHNIK“. Byly jí také představeny některé z nejnovějších chronografů IWC z kolekcí Pilot’s Watches, Portugieser a Portofino…

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.