Sociální sítě
Nahoru

Stylové oživení Podskalí: Vyšehradská 33

Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

Památková rezervace ve středu Prahy se pyšní mnohými dominantami. Jednou z nich je také Vyšehrad a v jeho „podhradí“ kláštery, kostely a třeba i několik kubistických budov. Oblast je příjemně zabydlená, poskytuje maximální míru občanské vybavenosti a dopravní dostupnosti a oproti některým částem nejužšího pražského centra je také klidná a lukrativní.

Novinka v nabídce společnosti Real-Treuhand Reality & Development se jmenuje Vyšehradská 33. Projekt sice vychází z historické budovy, ta však prochází důkladnou rekonstrukcí. Navíc v jejím vnitrobloku roste další objekt, jenž se stane součástí celého uzavřeného komplexu.

Díky renovaci stávající budovy a přístavbě vznikne v novém developerském projektu 32 prostorných a kvalitních bytů s dispozicí 1 + kk až po 4 + kk. Koncipovány jsou velmi moderně s důrazem na funkčnost. Zvlášť okouzlující budou mezonety s podkrovím či výhledy z vyšších pater až na protější břeh Vltavy. Samozřejmostí Vyšehradské 33 jsou tolik potřebná parkovací stání a u více než poloviny bytů také lodžie či předzahrádky.

Kvalitu bydlení ve Vyšehradské ulici podtrhuje skvělé dopravní spojení kamkoli po městě, zavedené obchody, výtečné restaurace a kavárny, dostupné služby, zdravotní péče a školská zařízení, galerie, muzea, divadla… A i když se jedná o centrum Prahy, blízko jsou také velké parky, botanická zahrada a v neposlední řadě i celá škála sportovního vyžití.

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.