Sociální sítě
Nahoru

Top Class s Andreou Verešovou na titulní straně právě v prodeji

Naše tělesné a také duševní zdraví patří k těm nejcennějším pokladům, kterými jsme byli obdařeni, a proto je nesmíme jen tak přehlížet. Touha po kvalitním odpočinku, při kterém je možné plnohodnotně regenerovat své síly, se odráží také v poptávce po destinacích, jež nabízejí exkluzivní wellness a lázeňské služby. Právě na toto odvětví se zaměřilo nové vydání magazínu Top Class, které právě dorazilo na stánky.

Nový Top Class dorazil na trh 31. března 2023

Redakce pro své čtenáře připravila výběr těch nejluxusnějších nabídek na cesty. A pokud už budete odpočívat někde na lehátku u moře nebo třeba jen ve svém pohodlném křesle, můžete se u toho začíst třeba do pozoruhodného příběhu návrháře Ralpha Laurena. Syn přistěhovalců neměl zrovna jednoduchou startovní pozici, jeho osudy se však nakonec staly ztělesněním amerického snu.

Podobnou touhu po dokonalosti můžete na našich stránkách najít také u mistrů suši. Desítky let tvrdého tréninku a nesmlouvavý přístup k používání prvotřídních surovin z nich vytvořily gastronomické hvězdy, jež si nakonec získaly uznání u michelinských komisařů. Tou nejzářivější hvězdou nového čísla je však bezesporu půvabná a smyslná ikona světa módy Andrea Verešová. To vše a mnohem více najdete v nejnovějším vydání magazínu Top Class.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.